NOVO - Romana Beach Resort 4* u Makarskoj poziva Vas na 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 ili 3 odraslih ili 2 odraslih i 2 djece te opuštanje i zabavu u bazenima...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Besplatni upgrade u apartmane s prekrasnim pogledom na more prema raspoloživosti! Kupon vrijedi do 17.06.2023.

Smješteno na najljepšoj šljunčanoj plaži rivijere koja oduzima dah, ROMANA BEACH RESORT 4* uz plažu nudi prekrasan pogled, elegantan dekor koji kombinira besprijekoran okus i morsku opuštenost, kao i usluge visoke klase koje su savršeno usklađene s potrebama svakog gosta. 

Svaki apartman je poseban na svoj način pa svaki gost može pronaći ono što mu najviše odgovara. Romana Beach Apartments nudi studije i apartmane pažljivo dizajnirane kako bi pružile maksimalnu udobnost našim gostima. 

S privatnih balkona pruža se prekrasan pogled na Jadransko more ili okolicu planine Biokovo. Svaka jedinica ima kuhinju, vlastitu kupaonicu i vlastiti balkon ili terasu.

Piće dobrodošlice + besplatno korištenje bazena za djecu i odrasle, ležaljki i ručnika na bazenu + besplatno korištenje mini fitness centra!

Naš udoban Studio od 30 m2 ima potpuno opremljenu čajnu kuhinju s dva odvojena kreveta i dodatnim kaučem na razvlačenje.

Prostran i šik, naš Superior jednosobni apartman nudi vam maksimalnu udobnost. Ovaj apartman ima 50m2, moderno opremljenu spavaću sobu sa dva odvojena kreveta, odvojenu dnevnu sobu sa kaučem na razvlačenje i potpuno opremljenu kuhinju.

Naš Royal apartman ima 50m2, ugodnu spavaću sobu i odvojeni dnevni boravak s dodatnim kaučem na razvlačenje. Prostran i šik, naš kraljevski apartman podiže vaš boravak kod nas na višu razinu - uživajte u privatnosti vlastite terase s privatnim bazenom.

Pronađite svoje omiljeno mjesto za izležavanje na jednom od naša 2 vanjska bazena sa sunčalištem i prekrasnim pogledom na more ili posjetite našu plažu koja je udaljena samo nekoliko minuta hoda. Djeca će uživati ​​u dječjem bazenu.