Nezaboravno gastronomsko i wellness iskustvo u Rogaškoj - DNEVNI odmor uz najam sobe, korištenje bazena i saune u Hotelu Slatina 4* te večera u luksuznom restoranu Apolon, sve za 2 osobe...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dnevni najam sobe vrijedi od 10:00 do 22:00 h! U središtu Rogaške Slatine, gdje se tradicija liječenja prirodnim faktorima čuva preko 400 godina, pronaći ćete naš hotel koji promiče zdrav način života, a u restoranu Apolon prepustite se spoju okusa tradicije i ekstravagancije... Kupon vrijedi do 31.07.2023.

HOTEL SLATINA 4* - tradicija i zelena suvremenost... u zagrljaju šume, uz šetnicu

Odmaknite se od užurbane svakodnevice i uronite u zagrljaj smirujuće prirode koja će vas ispuniti energijom i ugodom. U središtu Rogaške Slatine, gdje se tradicija liječenja prirodnim faktorima čuva preko 400 godina, pronaći ćete naš hotel koji promiče i zdrav način života. Opustite se i uživajte u ovom vremenu uz prekrasnu šetnicu, okruženi krošnjama drveća i pjevom ptica.

Doživite udobnost naše superior sobe s bračnim krevetom i sofom i odmorite oči uz pogled na prekrasan grad. Karakteristike: veličina 26 m2, LCD televizor, minibar, klima, tuš/kada, sef, Wi-Fi, ogrtač i papuče, sušilo za kosu.

U ponudi uključeno i korištenje bazena s termomineralnom vodom (od 08:00 do 20:00 h) + korištenje saune (od 12:00 do 20:00 h)!

Rogaška Slatina je prije svega poznata po svojim izvorima termalne (mineralne) vode, od kojih se jedan nalazi i bazenu našeg hotela. Za prekrasan osjećaj opuštanja hotel nudi bazen s termalnom vodom, whirlpool i finsku saunu.

Cijena uključuje i VEČERU u luksuznom restoranu APOLON (od 17:00 do 21:00 h) uz obaveznu prethodnu rezervaciju! Adresa: Celjska cesta 6, Rogaška Slatina; kontakt broj +386 (0)3 818 41 02. Više o restoranu pogledajte OVDJE!

Pozvani ste da doživite božanstveni ambijent - RESTORAN APOLON. Apolon je jedno od olimpijskih božanstava u klasičnoj grčkoj i rimskoj religiji i mitologiji, stoga je vizija restorana Apolon spoj klasike s avangardom i luksuza s poviješću. Prepustite se spoju okusa tradicije i ekstravagancije.