Uživanje i odmor u popularnoj Rogaškoj Slatini - 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Slatina 4* i opuštanje u bazenu sa termomineralnom vodom i sauni...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U središtu Rogaške Slatine, gdje se tradicija liječenja prirodnim faktorima čuva preko 400 godina, pronaći ćete naš hotel koji promiče zdrav način života... Kupon vrijedi do 31.07.2023.

HOTEL SLATINA 4* - tradicija i zelena suvremenost... u zagrljaju šume, uz šetnicu

Odmaknite se od užurbane svakodnevice i uronite u zagrljaj smirujuće prirode koja će vas ispuniti energijom i ugodom. U središtu Rogaške Slatine, gdje se tradicija liječenja prirodnim faktorima čuva preko 400 godina, pronaći ćete naš hotel koji promiče i zdrav način života. Opustite se i uživajte u ovom vremenu uz prekrasnu šetnicu, okruženi krošnjama drveća i pjevom ptica.

Doživite udobnost naše superior sobe s bračnim krevetom i sofom i odmorite oči uz pogled na prekrasan grad. Karakteristike: veličina 26 m2, LCD televizor, minibar, klima, tuš/kada, sef, Wi-Fi, ogrtač i papuče, sušilo za kosu.

U ponudi uključeno i korištenje bazena s termomineralnom vodom + korištenje saune + mogućnost najma električnog bicikla!

Rogaška Slatina je prije svega poznata po svojim izvorima termalne (mineralne) vode, od kojih se jedan nalazi i bazenu našeg hotela. Za prekrasan osjećaj opuštanja hotel nudi bazen s termalnom vodom, whirlpool i finsku saunu.

Na poklon dobivate i voucher u vrijednosti 20 eura za luksuzni restoran Apolon (adresa: Celjska cesta 6, Rogaška Slatina)! Više o restoranu pogledajte OVDJE!

Pozvani ste da doživite božanstveni ambijent - RESTORAN APOLON. Apolon je jedno od olimpijskih božanstava u klasičnoj grčkoj i rimskoj religiji i mitologiji, stoga je vizija restorana Apolon spoj klasike s avangardom i luksuza s poviješću. Prepustite se spoju okusa tradicije i ekstravagancije.

Pijenje prirodne mineralne vode DONAT neizostavan je sastojak procesa liječenja u kombinaciji s drugim odabranim metodama liječenja zatvora, pretilosti, prekomjernog lučenja želučane kiseline i žgaravice. 

Izvrsno utječu na organizam u stresnim situacijama, pri psihičkom i fizičkom stresu, kod dijabetesa, povišenog krvnog tlaka te u trudnoći kada je potreba za magnezijem povećana. Donat je voda s najbogatijim sadržajem magnezija na svijetu - sadrži više od 1000 mg/l magnezija i u svijetu se ističe kao ljekovita voda svjetskog ranga.