Do 60% popusta na pakete popularnih i efikasnih tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u kozmetičkom salonu OzonM u Zagrebu - Vacuslim 48, limfna drenaža, Delux shape, termodeka, body wrapping...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 10.08.2023.

DELUX SHAPE

Aplikator za tijelo s dvije ultrazvučne glave i vakumom učinkovito smanjuje obujam uništavajući membrane masnih stanica primjenjujući 3 tehnologije: rolere + vakum + radiofrekvenciju i služi za uklanjanje celulita i zatezanje kože. Delux Shape osnovni aplikator sastoji se od dvije ultrazvučne glave postavljene pod određenim kutem između koji se nalazi vakum. Vakum usisava masno tkivo i precizno ga postavlja nasuprot postavljenih ultrazvučnih glava čime se učinkovito usmjerava energija na tretirano područje i time pojačava učinak.

LIMFNA DRENAŽA / PRESOTERAPIJA

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa – bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela.

TERMODEKA

Unutar usluga anticelulitnog tretmana i tretmana za mršavljenje koristi i termo deku koja se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite i sigurne znanstvene metode za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Infracrveno zračenje prodire u kožu, mišiće, kosti te crijeva. Takav način zagrijavanja pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metabolizmu stanica. Termo deka ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, smanjenje težine, itd. Koristi se za anticelulitni tretman i tretman za mršavljenje.

OzonM salon za njegu tijela smjestio se na poznatoj zagrebačkoj lokaciji Savska cesta 41, točnije Zagrepčanka, na 16. katu. Naglasak u našem nazivu pridajemo riječi ”ozon” jer se kompletan prostor OzonM salona za njegu tijela dezinficira ozonom, točnije uređajem Aliseo. 

Kod nas se možete opustiti u rukama našeg stručnog tima vrhunskih i učenih djelatnica i počastiti se anticelulitnim tretmanima, masažama cijeloga tijela, od glave do peta te maderoterapijom. 

Moglo bi se reći kako nudimo i predivan pogled na grad Zagreb, te i pogled prema tome možemo uvrstiti u jednu od usluga koje nudimo.