Studio Touch u Varaždinu donosi Vam paket od 24 TRETMANA mršavljenja i oblikovanja tijela - 8 lipolasera, 8 limfnih drenaža, 3x 4D kavitacija, 3 radiofrekvencije i 2 kriolipolize!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provjereno najdjelotvornijim i najefikasnijim tretmanima preoblikovanja i detoksikacije do željenih rezultata! Tretmani se odrađuju 1-2x tjedno kroz 8 dolazaka. Kupon se može iskoristiti do 30.08.2023.

RADIOFREKVENCIJA je zagrijavanje kože sondom do temperature 40-45 celzijusa. Zagrijavanje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena.

Radiofrekvencijom uspješno smanjujemo celulit, lokalizirane masne naslage, strije te se uspješno radimo lifting. Masne stanice apsorbiraju RF energiju (struju) i postaju ozlijeđene te kao takve idu u krv, susreću se sa serumom proteina te idu u jetru. Na kraju se oslobađaju iz tijela kroz bubrege i mokraćom izlaze iz tijela. Radi se po zonama te tako djelujemo na lokalizirane masnoće. Zona bedara i guze jedna je zona. Zona trbuha te zona nadlaktica. Zona predstavlja jedan zaseban/pojedinačni tretman. U jednom danu moguće je raditi više zona. Razmak između tretmana mora biti 2-3 dana. Nakon tretmana RF-om za još bolje rezultate svakako se preporuča napraviti  limfnu drenažu odmah nakon tretmana.

LIPOLASER najnovije generacije s 4 valne duljine, omogućio nam je procesom laserske lipolize učinkovito lokalizirano topljenje masnih naslaga uz istovremeno zatezanje i učvršćivanje kože na gotovo svim dijelovima tijela, bilo da se radi o debljem sloju (trbuh, bedra, bokovi, ruke, leđa, muška prsa) ili sasvim malom području masnih naslaga (podbradak, vrat, listovi, gležnjevi). Tretmani su učinkoviti i kod svih stadija celulita, potpuno su bezbolni, a rezultat je vidljiv odmah po završetku svakog 30 minutnog tretmana. Mogu se izvoditi 2-3 puta tjedno, ovisno o zoni koju tretiramo. Nakon tretmana (a najkasnije u roku od 24 sata) obavezan je 30-minutni aerobni trening.

KAVITACIJA je bezbolna, neinvazivna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Njome se mogu oblikovati svi dijelovi tijela gdje postoji višak masnih naslaga, trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena i gornji dijelovi ruku. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana i zato se klijentica odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija ultrazvučne kavitacije omogućuje koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Rezultati su kod većine klijentica vidljivi već nakon prvog tretmana, no daljnji tretmani još dodatno smanjuju obujam na tretiranom dijelu tijela, a time i njegov opseg.

LIMFNA DRENAŽA može imati blagotvoran učinak na opće zdravlje. S obzirom na to da je limfa ključna za održavanje vašeg imunološkog sustava, poboljšanje protoka i njezina drenaža je dobra za vas na više načina. Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče metabolizam, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva, izuzetno je djelotvoran kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu lipolizu. Limfna drenaža preporuča se u paketima od 5 ili 10 tretmana koji se odrađuju svaki dan ili svaki drugi dan. Preporuča se muškarcima i ženama, posebno osobama s lošom cirkulacijom, venama, celulitom, osobama pod stalnim stresom koji se malo kreću ili puno sjede.

Pozitivni učinci limfne drenaže: smanjivanje edema, smanjivanje obujma nogu (u kombinacji s ultrazvučnom kavitacijom), poboljšanje cirkulacije, razgradnja i eliminacija celulita (u kombinaciji s Progresiv A-cell metodom), učvrščivanje i poboljšanje tonusa kože i krvnih žila, izbacivanje toksina i drugih štetnih tvari iz tijela; aparativna limfna drenaža sigurnija je od ručne limfne drenaže jer nema opasnosti od grešaka i krivih postupaka.

KRIOLIPOLIZA je najsuvremenija estetska tehnologija za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga, koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom. U tom procesu, uz naprednu tehnologiju hlađenja i vakuma, sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje.

Terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, kao što je liposukcija. Kriolipolizu, metodu zamrzavanja masnih stanica, prije dvije godine osmislili su dvojica američkih liječnika, Dieter Manstein i R. Rox Anderson, te izazvali pravu estetsku revoluciju. Novi cool specijalac u topljenju sala tom metodom zove se Cryodin Supreme i, kombiniranjem kriolipolize i rf tijela. Masno tkivo, iako nas štiti od hladnoće, osjetljivije je od drugog tkiva na izloženost niskim temperaturama. Masne stanice bivaju uništene tako što se voda koja se u njima nalazi pretvara u kristale leda, a zatim se masne stanice prirodno izbacuju. Nema bola, nema anestezije, igli niti dugog perioda oporavka. 

Efekt tretmana je progresivan gubitak masnog tkiva (do 3 centimetra nakon jednosatnog tretmana). Oko 7 milijardi ćelija biva oštećeno uslijed hladnoće - 10 stupnjeva celzijusa), a zatim ih tijelo fizički eliminira. Hlađenjem se aktivira izlučivanje transmitera, opušta živčani sustav i mišići, a rezultati su glatka i zategnuta koža.