[ADULTS ONLY] Posjetite i istražite otok Pag i uživajte u odmoru uz 4 dana/3 noćenja ili 5 dana/4 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Meridijan...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 07.07. do 27.07.2023.

Hotel MERIDIJAN smješten je u mirnom predjelu grada Paga, a ipak samo par minuta od povijesne jezgre grada.

Restorani u gradu nude bogat asortiman gastronomskih specijaliteta, uključujući poznati paški sir i mladu otočnu janjetinu, koji će samo povećati vaš doživljaj ovog veličanstvenog otoka, dobro znanog po zanimljivom mjesečevom krajoliku. Doživljaje upotpunite razgledom stare gradske jezgre, u kojoj ćete naći jedinstven suvenir - ručno šivanu pašku čipku, koja je jedan od simbola grada Paga.

Nudimo opuštanje u otvorenom bazenu na prvom katu hotela.

Hotel sa svojih 45 udobnih, klimatiziranih, dvokrevetnih soba, vanjskim bazenom i prekrasnom plažom ispred hotela, idealan je za ugodan obiteljski odmor, kako ljeti, tako i u zimskim mjesecima.

Sve sobe su opremljene stilskim namještajem u bidermajer stilu, telefonom, mini barom, satelitskom televizijom, wireless Internetom, sefom, klima uređajem, balkonom te kupaonicom. 

PAŠKA UVALA okružena je s 27 kilometara pješčanih plaža. Pored toga, otok Pag je bogat plažama i na svojim vanjskim dijelovima. 

Lijepe plaže nalaze se u Staroj Novalji, Novalji, Šimunima, Košljunu, Povljani, Smokvici, Vlašićima, a vrlo su zanimljive i plaže daleko izvan naselja, kao što su Goriška draga, Mali zaton, Veliki zaton, Malin, Baška slana.