Jedinstven, drugačiji i luksuzan smještaj uronjen u prirodu gdje se u niti jednom trenutku ne morate odreći vlastitog komfora... Ručnici i posteljina su uključeni u cijenu! Kupon vrijedi do 23.06.2023.

Doživite svu ljepotu kampiranja u prvom 5* kampu u Istri – BOUTIQUE CAMPING SANTA MARINA! Pomno uređen i obogaćen brojnim sadržajima, posebno se ističe svojom personaliziranom uslugom prema gostima. Provedite nezaboravan odmor u luksuznim glamping šatorima. 

Stvoreni za uživanje u novom načinu kampiranja, vrhunski opremljeni glamping šatori idealni su za boravak obitelji, prijatelja i parova. 

Moderni i stilski uređeni, unutar svojih minimalnih 34 m2 skrivaju potpunu udobnost i komfort vlastitog doma. 

PREMIUM GLAMPING ŠATOR 4+1

Suvremena i moderna opremljenost – dvije spavaće sobe (spavaća soba s bračnim krevetom, dječja soba s dva odvojena kreveta), kupaonica s tušem, kuhinja (s mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, kafe aparatom, hladnjakom, posuđem za kuhanje), dnevni boravak sa sofom i TV-om, natkrivena terasa.

Prednost boravka u ovim glamping šatorima je što su sve prostorije klimatizirane, a velika posebnost šatora je i pomični prednji zid, čijim podizanjem dobivate veliku zajedničku prostoriju dnevnog boravka i natkrivene terase na otvorenom.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.