[LIPANJ] Početak ljetne sezone u zadarskom arhipelagu - 3 dana/2 noćenja u Holiday Park Apartments Zelena Punta na Kukljici na Ugljanu uz izbor apartmana za 2, 3 ili 4 odraslih i do 2 djece do 12 g.!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kukljica je jedno od poznatijih ribarskih i turističkih mjesta smješteno na krajnjem jugoistoku otoka Ugljana! Izaberite tip apartmana ovisno o broju djece ili odraslih osoba! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji: do 17.06. ili 17.-24.06.2023.

HOLIDAY PARK APARTMENTS ZELENA PUNTA

Iako turizam nije masovno razvijen, u privatnim apartmanima i sobama u Holiday Parku Zelena Punta postoji niz mogućnosti smještaja. Ovdje gosti mogu uživati u svojim individualnim apartmanima, s pogledom na more dok su okruženi borovom šumom.

Riječ je o turističkom parku, koji se nalazi u Kukljici, a sastoji se od pojedinačnih zgrada s odvojenim apartmanima. Svaki od njih nalazi se u zelenoj borovoj šumi, s terasom ili balkonom s pogledom na more.

Jednokratni VOUCHER ZA SPORTSKU AKTIVNOST po želji u trajanju 1 sat + GRATIS Wi-Fi i PARKING!

APARTMAN TIP A (2+2) - za 2 odrasle osobe + 2 djece do 12 godina

Ima jednu manju spavaću sobu s bračnim krevetom i garderobom, kupaonicu s kadom, kuhinju s hladnjakom i mali dnevni boravak sa sofom koja se može razvući u dodatan ležaj. U ovoj sobi nalazi se TV, dodatna garderoba, stol i komoda.

Renovirani APARTMAN TIP B (3+1) - za 3 odrasle osobe + 1 dijete do 12 godina

Ima spavaću sobu sa jednim velikim bračnim krevetom, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, namješten balkon, kuhinju (mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica suđa, kuhalo za vodu) i kupaonicu s tušem. Dnevni boravak uključuje i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, a odvojen je od spavaće sobe.

Renovirani APARTMAN TIP C (4+2) - za 4 odrasle osobe + 2 djece do 12 godina

Tip C je najveći i pruža najviše udobnosti i prostora. U jednoj spavaćoj sobi ima bračni krevet, u drugoj dva odvojena kreveta, a u dnevnoj sobi sofu na razvlačenje. Također dolazi sa stolom za sjedenje i terasom ili balkonom ukoliko je soba na višem katu. Uobičajena kvadratura ovih apartmana je 55-60 m2. Ima kupaonicu s tušem, a u kuhinji su dodatno i perilica suđa te kuhalo za vodu.

Razne sportske aktivnosti, skakaona beach bar & restaurant!

UGLJAN je prvi otok u zadarskom arhipelagu, a ujedno je i najveći. Zovu ga i "zeleni otok" jer je prekriven gustom šumom, borovima, maslinama, smokvama, vinogradima i drugim mediteranskim raslinjem. Ugljan ima vrlo razvedenu obalu od oko 20 km. Tu ćete naći mnogo lijepih plaža, kao i skrivene uvale. More je čisto, a priroda netaknuta.

KUKLJICA je slikovito turističko i ribarsko mjesto smješteno na jugoistočnom kraju otoka Ugljana s pogledom na otok Pašman. Kukljica se često naziva "vratima Nacionalnog parka Kornati i parka prirode Telaščica". Raznolikost turističke ponude i slikovita ljepota dominiraju gustom borovom šumom, pješčanim i stjenovitim plažama na obalama kristalno čistog mora.