Kupon vrijedi do 30.06.2023.

Jedinstveno i nezaboravno iskustvo odmora

Dobrodošli u HOTEL KASTEL, jedno od vrhunskih boutique hotelskih iskustava na hrvatskoj obali. Kao naš gost uživat ćete u našim prekrasnim sobama, prostranoj verandi za doručak s pogledom na jutarnje more i našoj kvalitetnoj usluzi.

Nalazimo se u Kaštel Lukšiću. Kaštela su biser splitske regije i nude plažu koja ostavlja bez daha bez turističke gužve. Kaštela su podno veličanstvenog Kozjaka, gdje ćete ujutro udahnuti svjež zrak, a navečer će vas uspavati mirisi mora i soli.

Hotel Kaštel ima ukupno 20 sobe raspoređene na tri etaže sa 8 soba, a recepcija hotela radi od 6 do 22 sati. U sklopu objekta je također i caffe bar. 

Buffet doručak poslužuje se od 07:00 do 10:00 sati. Brinemo se da svaki dan počnete kako treba uživajući u našem doručku. Prepustite se izboru domaćih i međunarodnih specijaliteta, svježe pripremljenih po narudžbi. U našem doručku možete uživati ​​u ugodnom unutarnjem dijelu restorana, kao i na vanjskoj terasi u ljetnim danima.

Očekuje Vas i 10% popusta na hranu i piće u a la carte restoranu u Hotelu Riva 4* u Kaštel Lukšiću!

Deluxe soba s balkonom i pogledom na more ima 2 odvojena kreveta i 1 kauč na razvlačenje. Potpuno opremljen i dizajniran za odmor i uživanje. 

Pomoćni ležaj i dječji krevetić na upit. Sve naše sobe su klimatizirane i imaju besplatni Wi-Fi, TV ravnog ekrana, radni stol, ormar.

U blizini vile nalazi se prekrasna šljunčana i pješčana plaža s borovom šumom. Dok boravite u našim udobnim sobama, restoranu ili terasi bara, možete uživati ​​u jedinstvenom pogledu na prekrasno plavetnilo mora koje okružuje grad Split i otoke u daljini.