Uživanje u Toplicama Sveti Martin - 2 noćenja preko tjedna ili vikenda ili 5 noćenja preko tjedna za 2 osobe u Apartmanu Sandra 4* i uključene ulaznice za kupanje u Termama Sv. Martin!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 5,99 godina GRATIS! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, do 15.07.2023.

Govorimo li o savršenoj destinaciji za odmor u prirodi, Toplice Sveti Martin su zasigurno na vrhu ljestvice, a Apartman Sandra 4* pružit će Vam vrhunski smještaj s privatnom hidromasažnom kadom... 

APARTMAN SANDRA 4* nalazi se u samim Toplicama Sveti Martin i 300 je metara udaljen od ulaza na bazene Temple of Life.

Ugodno uređen veliki apartman sa dvije spavaće sobe sa dva francuska ležaja koji se po potrebi mogu razdvojiti te ležajem u dnevnoj sobi na trosjedu na razvlačenje.

Apartman ima kupaonicu sa hidromasažnom kadom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, plinskim štednjakom i pećnicom, a ukoliko Vaš odmor ne želite provesti u kuhinji, međimurske specijalitete možete kušati u kvalitetnim i višestruko nagrađivanim restoranima poput Potrtog kotača, Le Batata, Bistroa Jastreb, Izletišta Goričanec, Bistroa Arka, čija lokalna gastronomija je i dobitnik prestižne nagrade Europske destinacije izvrsnosti.

Prostrani apartman ima blagovaonicu sa dnevnim boravkom sa LCD TV i veliku terasu sa pogledom na Toplice Sveti Martin. Da zimi ne bude hladno, a ljeti vruće, apartman ima centralno grijanje (podno grijanje + radijatori) i klima uređaj.

THE TEMPLE OF LIFE bazenski kompleks bogat je termomineralnom vodom koja donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima. Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode. 

Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda! Zaživio je kupališni turizam u Međimurju.