PodržimoNaše

Idealan tretman ove sezone! Mikrodermoabrazija i kompletna hidratacija lica u Centru zdravlja i ljepote Mia u SPLITU, uz 77% popusta!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite nas u našem salonu u Šibenskoj! Za vas smo pripremili čuvenu dijamantu mikrodermoabraziju od provjerenoga klinički ispitnoga Iskra Medical proizvođača te vakumsku drenažu i kompletnu hidrataciju lica organskom kozmetikom uz popust od čak 77%!

Ponuda uključuje:

kompletnu hidrataciju lica nakon ljeta, vakumsku drenažu lica, dijamantnu mikrodermoabraziju lica, masažu čarobnim uljem, piling, masku

Svi proizvodi su bez parabena i konzervansa, a kreme su od organske kozmetike.

Mikrodermoabrazija:

izjednačava tonusa kože,

uklanjanja ožiljake i hiperpigmetancijske fleke,

djeluje na proširene pore.

Mikrodermoabrazija stimulira razvoj svježih stanica kože, pomlađujući i osvježavajući izgled vašeg lica, a kad je dovršite hranjivom maskom upravo za vaš tip kože, zadivljujući efekt mladenački čistog lica bit će još intenzivniji. 

Nakon tretmana vidljivo će vam biti smanjene pore, bore i mrljice na koži. Neke od njih će i potpuno nestati, a koža će vam biti svježa kao u bajci.

Vakum terapija 

Mehanički način tretiranja kože i potkožnog tkiva zasnovan na primjeni vakum masaže. Tretman masaže i limfne drenaže vakumom zasniva se na ritmičkom mijenjanju pritiska po površini kože. 

Time se u koži vrši pulsiranje, poboljšava se cirkulacija i limfna drenaža, povećava se razmjena hranljivih materija u tkivu što doprinosi boljoj ishrani tkiva. 

Preporuča se kod limfnog zastoja i svih zadržavanja tekućina, natečenost lica, kapaka, podočnjaka, umorne, sive i kože općenito lošeg izgleda, isušene kože, bora, nečiste kože, akni ili viška masnog tkiva. 

Najave na unaprijed min. 7 dana na tel. 099 1960836