Osvježavajući ljetni praznici na zagrebačkom Jarunu - treninzi veslanja za djecu 10-15 godina u trajanju 1,5 sati uz vođenje i nadzor trenera te osiguranu svu potrebnu opremu za obuku!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za termine 26.06.-17.07. i/ili 16.08.-03.09.2023. Odmah nakon kupnje i primitka kupona obavezna rezervacija radi dogovora termina treninga, na 098 9344 024 (8-21 sat); broj djece je ograničen!

Učestalost treninga realizirat će se ovisno o uzrastu korisnika od 6 do 9 puta. 

Ponuda vrijedi za 1 osobu i odnosi se na djecu, djevojčice i dječake od 10 do 15 godina starosti. Uvjet je znanje plivanja. Obuka se održava u veslačkom školskom čamcu uz vođenje i nadzor trenera. Klub osigurava svu potrebnu opremu za obuku. Djeca moraju imati adekvatnu sportsku odjeću i obuću (majica, trenirka ili tajice i tenisice i kapa-šilterica).

ZAŠTO VESLANJE?

● zato što je veslanje po svim istraživanjima jedan od najzdravijih sportova

● zato što veslanje razvija sve mišićne grupe te stoga ravnomjerno razvija tijelo

● zato što si uvijek na čistom zraku i vodi (Jarun)

● zato što veslanje idealno spaja učenje i sport, te smo stoga najakademskiji sport (Susret studenskih osmeraca Oxford-Cambridge)

Roditelji, omogućite svojem djetetu da upozna veslanje, potpuno ravnopravno i muški i ženski sport, a u našem sportu nema povreda jer protivnici nisu u izravnom kontaktu! Sve što Vaše dijete učini na našem treningu, znajte da je učinilo u korist svojega zdravlja i razvoja akademskih vještina (asertivnosti, odgovornosti, komunikacije i suradnje, samostalnosti, upravljanja vremenom, kontroli stresa i vještina učenja, koncentraciji)!

U slučaju lošeg vremena treninge dogovaramo i odrađujemo u klupskim prostorijama Našička 20 na Jarunu.

Dodatna pogodnost: mogućnost dolazaka i nastavak treninga nakon praznika, uz upis u redovan program škole veslanja Veslačkog kluba Jarun, i popust 50% na prvu članarinu!