PodržimoNaše

Plitvička jezera! Odmor u prirodi... zvuči idealno? 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u sobama paviljona "Jelena" u Resortu "Turist" Grabovac + večera dobrodošlice u 3 slijeda za samo 499 kn!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Plitvička jezera! Želite uživati u prirodi? Opustiti se i napuniti baterije u prekrasnom prirodnom okruženju? Pronaći mir, a opet imati aktivan odmor? Mi znamo pravo mjesto za Vas!!! 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u sobama paviljona "Jelena" u Resortu "Turist" Grabovac + večera dobrodošlice u 3 slijeda za samo 499 kn!

Ponuda uključuje:  

2 noćenja u dvokrevetnoj sobi Paviljona "Jelena" u resortu "Turist"za 2 osobe sa doručkom + večera dobrodošlice večera u tri slijeda od 4 ponuđena menu-a

Resort ‘Turist’ nudi i 22 komforne sobe, jedan luksuzni apartman i 5 mobilnih kućica. Gostima su na raspolaganju restoran, recepcija, mjenjačnica i market.

SOBE
U paviljonu ‘Jelena’ nalazi se 16 dvokrevetnih soba s potpuno opremljenim kupaonicama i grijanjem za hladnije dane. U svim sobama postavljena je SAT TV kako bi boravak bio što ugodniji.


OKOLICA

Tražite li prirodne ljepote, poput špilja, rijeka i jezera, netaknute crnogorične šume ili povijesne gradske jezgre iz doba prvih hrvatskih kraljeva, u blizini resorta ‘Turist’ Grabovac možete pronaći sve to, i više. Stanovnici toga kraja iznimno su ponosni na očuvanje starih zanata te proizvodnju suvenira i ukrasa.  NP Plitvice te Rastoke odavno su i međunarodno poznate atrakcije. Kako čitava regija nema industrijskih zagađivača, biljni i životinjski svijet iznimno je očuvan.


Jeste li za opušteno poslijepodne u tišini svježega gorskog zraka ili želite biciklom prokrstariti okolnim šumama? Rafting, kanu, paintball, quad, jahanje, biciklizam, trekking ili hiking?  Za one sklonije opuštenom odmoru u prirodi organiziramo izlete na NP Plitvice, NP Sjeverni Velebit te u mjesto Rastoke.