Nezaboravno ljetovanje u Turističkom naselju Gajac na Pagu na bazi 8 dana i 7 noćenja za 4 osobe u jednosobnom apartmanu 2+2! 1 dijete do 5,99 g. GRATIS!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu uključeni i posteljina, ručnici, parking, boravišna pristojba i prijava! 1 dijete do 5,99 godina GRATIS u krevetu sa roditeljima! Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 17.06.-09.07. / 09.07.-26.08. / 26.08.-09.09.2023.

U Apartmanima Gajac imat će te osjećaj odmora u vlastitoj kući na moru. Na sjeverozapadnom dijelu otoka Paga, u blizini Novalje, u istoimenoj uvali smješteno je Turističko naselje Gajac, udaljeno svega 150 m od mora. 

Ima 32 prizemna apartmana i 10 duplex apartmana; svi apartmani su klimatizirani, sadrže spavaću sobu, kuhinju opremljenu priborom, hladnjakom i električnom pločom za kuhanje, dnevni boravak, kupaonicu s tuš kabinom i veliku natkrivenu terasu, TV. Obavezna je nadoplata završnog čišćenja u iznosu 50 eura. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.


 
U središtu naselja nalazi se glavni trg oko kojeg su brojni ugostiteljski, trgovački i drugi uslužni objekti. Šetnicom uz more dolazi se do jedne od najljepših plaža na otoku na kojoj su smješteni brojni športsko-rekreacijski sadržaji. Tek oko kilometar dalje nalaze se i najpoznatije paške plaže, Zrće - koja uz prekrasnu plažu nudi i nezaboravne noćne provode, te plaže Caska i Straško.


 
Naselje je udaljeno svega 2 kilometra od centra Novalje koja pruža bogatu ponudu restorana, kavana, diskoteka te bogat kulturni i zabavni ljetni program. Do središta grada vozi redovita autobusna linija.