Uživajte u ljepotama ljetnog ruha Njivica na Krku i odmoru u Aminess Atea Camping Resortu - 3 dana i 2 noćenja u mobilnoj kućici Marella Comfort za 4 odraslih i 2 djece do 12 godina ili 5 odraslih!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnost - u cijenu uključeni posteljina, ručnici i završno čišćenje, trošak plina, vode i struje te parking za 1 automobil! Kupon vrijedi do 03.07.2023.

AMINESS ATEA CAMPING RESORT prostire se duž primamljive šljunčane plaže u Njivicama, mirnom ribarskom gradiću na otoku Krku. 

Svi sadržaji koje ćete trebati ovdje su vam na raspolaganju, a okolica je satkana od biciklističkih i pješačkih staza koje vrludaju nestvarno lijepom obalom. 

Holiday Homes MARELLA COMFORT

Marella comfort mobilne kućice pružit će vam sve što je potrebno za nezaboravan odmor kakav tražite. Dvije spavaće sobe, natkrivena terasa i blizina mora, samo su neki od razloga da odaberete ove udobne mobilne kućice!

Površina kućica 32 m² ● drugi i treći red od mora ● 2 spavaće sobe (mogućnost dodatnog ležaja i dječjeg krevetića) ● dnevni boravak ● potpuno opremljena kuhinja ● 2 kupaonice ● natkrivena terasa (24 m²) sa zastorima i ležaljkama (roštilj na zahtjev) ● SAT TV ● klimatizacija ● besplatan Wi-Fi ● parkirno mjesto

Posebnost Aminess Atea Camping Resorta je lijepo uređena šljunčana PLAŽA ATEA koja blago vijuga obalom kampa. Bez obzira na to želite li se opustiti u hladovini ili uživati na suncu, ovdje ćete pronaći svoj savršen kutak. S čitave plaže pogled puca na susjedni otok Cres, a posebno je romantičan prizor zalaska sunca. 

PLAŽA VEYA s Plavom zastavom harmonično se nadovezuje na plažu Atea u pravcu Njivica. Sastoji se od šljunčanih i stjenovitih dijelova u sjeni borova i tamarisa. 

Krk je odavno sinonim za aktivan odmor, a kamp Aminess Atea idealno polazište za trčanje, pješačenje, SUP-anje ili vožnje biciklom mnoštvom staza diljem otoka. Otkrijte Mjesečev plato, prošećite stazom glagoljice ili povedite klince u ornitološki rezervat Jezero.