Novi prirodni tretman koji doslovno transformira oval i konture vašeg lica - 3 tretmana bukalne masaže u Patrizia beauty salonu u Zagrebu uz 40% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi isključivo za žene. Kupon vrijedi do 28.07.2023.

BUKALNA MASAŽA

Lice se masira ručno, kako s vanjske tako i s unutarnje strane, kroz usnu šupljinu (tzv. intraoralno, odnosno bukalnom masažom unutarnje strane lica i obraza koja se provodi u sterilnim uvjetima).

Tako se dubinski potiče prokrvljenost i stimuliraju mišići pa potkožno tkivo i koža postaju zategnutiji i gipkiji, a ten svjež i blistav, smanjuju se bore, podočnjaci i podbuhlost. I sam izraz lica se "otvara" jer tretman (obuhvaćajući vrat i dekolte također) potpomaže otpuštanju napetosti i zgrčenosti što nastaju zbog stresa te psiholoških i emocionalnih blokada.

Nakon jednog tretmana izaći ćete s osjetno drugačijim izgledom lica, a nakon otprilike 10-ak tretmana vaš izgled, izraz i konture lica bit će u potpunosti drugačiji!

Kada se lice na pravilan način oslobodi starih zapisa stresova, trauma i blokada, ono se prirodno u potpunosti otvara, postaje pomlađeno, a koža blista, kao da ste posjetili estetskog kirurga jer izgledate toliko svježije i drugačije i to u prirodnom pogledu.

PATRIZIA beauty salon predstavlja oazu ljepote, opuštanja i zdravlja koja će vaše želje pretvoriti u naše izazove da Vam pružimo što kvalitetniju uslugu, profesionalizam na svim razinama i zadovoljstvo kakvo očekujete.