NOVO - Cetina Tours Vas poziva na nezaboravan doživljaj rijeke Cetine u rekreativnom izdanju - rafting canoe adventure tura s uključenom opremom za samo 28 eura/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vožnja kanuom na rijeci Cetini odlična je aktivnost za sve one koji se žele zabaviti i uživati ​​u netaknutoj prirodi... Kupon vrijedi do 16.07.2023.

Rafting na rijeci Cetini je rekreacija za sve generacije, savršen način da kvalitetno provedete vrijeme na otvorenom sa svojim prijateljima, obitelji i dragim osobama.

U cijenu uključena vođena rafting canoe adventure tura, welcome drink & snack, oprema (brod, vesla, kaciga, prsluk, neopren odijela i cipele za vodu)! 

Nalazimo se na našem privatnom posjedu, oblačimo opremu i našim prijevozom idemo na start te se sa završetka tura našim prijevozom vraćamo na mjesto odakle smo krenuli!

Jedna tura traje oko 3 - 3.5 sata i uključuje nekoliko mjesta za zaustavljanje gdje možete plivati ​​i skočiti u rijeku ili se opustiti i fotografirati. Posebna atrakcija nalazi se na pola puta kraj stare vodenice gdje možete stati ispod malog vodopada i uživati ​​u prirodnoj vodenoj masaži.

Cetina je najveća rijeka srednje Dalmacije (duga 105 km). Nudi vam netaknutu, prekrasnu prirodu i krajolik, čiste zelene vode i izmjenu brzih tokova i mirnih voda. Kupanje u rijeci ugodno je tijekom ljetnih mjeseci.

Kajaci su za 2-3 osobe. Polazak u 9.30 h. Trajanje ture 3 - 3.5h (nije fizički zahtjevno i prilagođeno je i za djecu).  

Obavezno ponijeti svoj kupaći kostim i rezervnu odjeću!

Moguća je organizacija transfera uz nadoplatu.

Naši vodiči su iskusni mještani koji poznaju svaki centimetar Cetine, a njihov posao je da vas čuvaju i zabave tijekom ture. Oni su obučeni, certificirani i dobro pripremljeni za sve što se može dogoditi na rijeci Cetini. Prije rafting avanture osigurat će vam potrebnu opremu i upute za rukovanje kanuom i spuštanje niz Cetinu.