NOVO - LENS Centar u Zagrebu predstavlja Vam ACCESS BARS TRETMANE - akupunktura i aktivacija čak 32 točke za opuštanje, uživanje i oslobađanje stresa, za samo 39 eura!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 12.08.2023.

ACCESS BARS TRETMANI

Izvodi se na način da se laganim dodirom aktiviraju 32 točke glave dok ležite opušteno na stolu za masažu. Vaše tijelo će otpustiti misli, stavove, uvjerenja, emocije, sav stres i energetski naboj koji nosite sa sobom iz bilo kog vremena. Tretman traje oko sat vremena za odrasle, a najviše do pola sata za djecu.    

KOME JE NAMIJENJEN TRETMAN? Svima: maloj djeci, trudnicama, djeci u školi, djeci sa bilo kojim poteškoćama (hiperaktivnost, otežano pamćenje, slaba koncentracija…), studentima (olakšava polaganje ispita), poslovnim ljudima (pomaže da otpuste stres i poboljšaju radne sposobnosti), ljudima svih zanimanja i svih starosnih dobi. 

U najgorem slučaju osjećat ćete se tako opušteno, kao da ste bili na  najboljoj masaži, a u najboljem slučaju vam se može promijeniti cijeli život! 

Access Bars je pomogao tisućama ljudi da promijene mnoge aspekte u životu, kao što su: spavanje, zdravlje i tjelesna težina, novac, intima i odnosi, anksioznost, stres itd.