[ADULTS ONLY] Posjetite i istražite otok Pag i uživajte u odmoru u špici sezone uz 4 dana/3 noćenja ili 5 dana/4 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Meridijan...

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 27.07. do 20.08.2023.

Hotel MERIDIJAN smješten je u mirnom predjelu grada Paga, a ipak samo par minuta od povijesne jezgre grada.

Restorani u gradu nude bogat asortiman gastronomskih specijaliteta, uključujući poznati paški sir i mladu otočnu janjetinu, koji će samo povećati vaš doživljaj ovog veličanstvenog otoka, dobro znanog po zanimljivom mjesečevom krajoliku. Doživljaje upotpunite razgledom stare gradske jezgre, u kojoj ćete naći jedinstven suvenir - ručno šivanu pašku čipku, koja je jedan od simbola grada Paga.

Nudimo opuštanje u otvorenom bazenu na prvom katu hotela.

Hotel sa svojih 45 udobnih, klimatiziranih, dvokrevetnih soba, vanjskim bazenom i prekrasnom plažom ispred hotela, idealan je za ugodan obiteljski odmor, kako ljeti, tako i u zimskim mjesecima.

Sve sobe su opremljene stilskim namještajem u bidermajer stilu, telefonom, mini barom, satelitskom televizijom, wireless Internetom, sefom, klima uređajem, balkonom te kupaonicom. 

PAŠKA UVALA okružena je s 27 kilometara pješčanih plaža. Pored toga, otok Pag je bogat plažama i na svojim vanjskim dijelovima. 

Lijepe plaže nalaze se u Staroj Novalji, Novalji, Šimunima, Košljunu, Povljani, Smokvici, Vlašićima, a vrlo su zanimljive i plaže daleko izvan naselja, kao što su Goriška draga, Mali zaton, Veliki zaton, Malin, Baška slana.