Zimske radosti uz more! 2 noćenja s doručkom u De luxe sobi, s hidromažanom kadom i pogledom na more, u Hotelu San Antonio**** u Splitu / Podstrani, uz wellness i večeru za 2 osobe!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite božićne i novogodišnje blagdane u luksuznom hotelu uz more...i to uz 50% popusta u De luxe sobi, s pogledom na more i hidromasažnom kadom! Dočekajte 2015 g. okupani suncem u blizini Splita!

Novoizgrađeni Hotel San Antonio se nalazi u Podstrani u neposrednoj blizini Splita, na prekrasnoj šljunčanoj plaži, (desetak minuta od centra), grada koji je poslovni i turistički centar Dalmacije.

Nudimo Vam prostrane de luxe sobe (sa direktnim pogledom na more i opremljene hidromasažnim kadama), koje će zadovoljiti potrebe kako poslovnih ljudi tako i gostiju koji su se prvenstveno došli odmoriti u Podstranu / Split. 

Opustite se i uživajte u modernom lounge baru pored bazena (koji se nalazi na krovu hotela i odakle se pruža prekrasan pogled na Brač i Šoltu), ili okusite dalmatinske gurmanske delicije i raznovrsna vina u našem restoranu.

Ponuda uključuje:

3 dana uz 2 noćenja u de luxe sobi s direktnim pogledom na more i hidromasažnom kadom + 2 x doručak + 1 x večera, sve za 2 osobe.

Uz sve to dodatno nudimo našim gostima besplatno korištenje parkinga, brzog ADSL interneta, unutarnjeg bazena i saune.

Sastavni dio zdravog životnog stila, osim zdravog hranjenja su sport, opuštanje i wellness. Ono što sve troje povezuje u jedno jesu bazen i sauna. Uživajte u blagodatima saune, a potom se rashladite u unutarnjem bazenu u kojem i zimi možete imati osjećaj da ste na palubi neke mega krstarice okruženi plavetnilom mora.

Grad Split smjestio se na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu Jadranske obale i u neposrednoj blizini rijeka Jadro i Žrnovnica koje ga već 1700 godina napajaju vodom. Njegova blaga klima sa 2700 sunčanih sati godišnje, pretvara ga i usred zime u oazu u kojoj se u zavjetrini može uživati na suncu. Industrijski, sveučilišni i gospodarski centar regije svoju "zelenu dušu" čuva na brdu Marjan smještenom na zapadnom dijelu poluotoka, gdje park-šuma nadomak gradu pruža ugodu mirnih i od gradske buke sačuvanih šetnica pod borovima uz more.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail mario.cveljo@hotel-sanantonio.com uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.