Učenici, samo za Vas! Petodnevna škola skijanja na Mariborskom Pohorju, uz 4 noćenja u apartmanima, puni pansion, prijevoz, putno zdravstveno, ski kartu, te još pregršt toga, za 1999 kuna!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vodimo Vas na Mariborsko Pohorje, najveći ski centar u Sloveniji! Izaberite jedan od tri termina koje nudimo u siječnju i prosincu, te naučite skijati sa ekipom, uz brojne sadržaje i aktivnosti od kojih je teško nabrojiti sve na prste jedne ruke..!

Program je namijenjen osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji na skijanje/boardanje mogu ići samostalno bez pratnje roditelja.

U ponudu je uključeno:

Petodnevna škola skijanja na Mariborskom Pohorju

4 noćenja u apartmanskoj kući Videc*** na samom skijalištu

puni pansion

ski karta

prijevoz

pedagoški nadzor

putno zdravstveno osiguranje

noćno skijanjem

korištenje bazena

posjet Fun Parku.

U ponudu nije uključena ski oprema za koju nadoplata iznosi 320 kn, i koju treba najaviti 5 dana unaprijed.

Apartmanska kuća Videc*** prilagođena je djeci, u kući postoje zajedničke prostorije s igračkama i društvenim igrama za druženje poslije skijanja.

TERMINI:

Termin 1.: 26. - 30. prosinac 2014.

Termin 2.: 02. - 06. siječanj 2015.

Termin 3.: 07. - 11. siječanj 2015. 

Ne zaboravite sa sobom ponijeti putovnicu ili osobnu iskaznicu!

Nakon kupljenog kupona molimo ispunite online prijavnicu!

Pod „NAPOMENA“ obavezno upišite „Crno jaje i kod kupona“

Slovenija, iako relativno mala, pravi je div po broju skijališta. Nije to toliko čudno poznaje li se činjenica kako Slovenija u svojem posjedu ima odlične teritorijalne i klimatske uvjete baš za ovaj sport: Julijske Alpe na sjeverozapadu, Kamniško-Savinjske Alpe na sjeveru te Pohorje na sjeveroistoku.

Danas je Mariborski ski centar najveći ski centar u Sloveniji sa velikim snježnim stadionom na kojem se održava poznata ''Zlatna lisica'', svjetski kup u alpskom skijanju za žene. Osim ovog tradicionalnog natjecanja tu je i jedno relativno novo, Snowboard world cup.

Tlo je na Pohorju izrazito travnato i ta okolnost ustvari omogućuje kvalitetno skijanje čak i ako je sloj snijega vrlo tanak. Bez obzira na tu činjenicu, ovo skijalište ima i mogućnost stvaranja umjetnog snijega te garantira minimum 100 skijaških dana godišnje tokom kojih se može učiti u skijaškoj ili snowboard školi, noćno skijati, ići na ski safari i na kraju čak sudjelovati u velikom slalom natjecanju za sve učenike škole skijanja i goste hotela.