PodržimoNaše

Poklone i mirise Božića pronađite u Aromavita – Institutu za aromaterapiju! Aromaterapijska masaža vrata, glave, lica i vlasišta s aromaterapijskim pripravcima već od 99 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kakao, kokos, vanilija, naranča, cimet i klinčić - mirisi su Božića, radosti i mira, a upravo takav mirisan i zdrav dar za Vas, Vašu obitelj i prijatelje pronađite u AromaVita - Institutu Zagreb.

Uronite u božićne mirise i uravnotežite svoje tijelo, emocije, um i duh dubinski relaksirajućom aromaterapijskom masažom  vrata, glave, lica i vlasišta.

Produžite ovaj izniman doživljaj - ponesite sa sobom aromaterapijske pripravke za Vaše zdravlje te njegu tijela i duha.


Ponuda uključuje izbor između dvije opcije: 

Opcija 1 - Mali Božićni paket uključuje: 

Aromaterapijsku masažu vrata, glave, lica i vlasišta u trajanju 30 min, 

Jedan božićni poklon po Vašem izboru (ulje za njegu tijela „Miris Božića“ 100 ml ili sinergijsku mješavinu čistih eteričnih ulja za prostor „Miris Božića“ od 10 ml)

Opcija 2 - Veliki Božićni paket uključuje: 

Aromaterapijsku masažu vrata, glave, lica i vlasišta s konzultacijama u trajanju 45 min,

Jedan aromaterapijski pripravkak od 50 ml po izboru (ulje antistresnog djelovanja ili serum za bujnost i protiv ispadanja kose)

Jedan božićni poklon po Vašem izboru (ulje za njegu tijela „Miris Božića“ 100 ml ili sinergijsku mješavinu čistih eteričnih ulja za prostor „Miris Božića“ od 10 ml)Aromaterapijska masaža je holistička tehnika primjene eteričnih ulja, koja kombinira nekoliko stilova masaža i tehnika rada na tijelu. Osobito ugodna i relaksirajuća je aromamasaža vrata, glave, lica i vlasišta jer smiruje um i donosi mir: potiče protok energije kroz tijelo, smanjuje mišićnu napetost u vlasištu, licu, glavi, vratu, gornjem dijelu leđa i ramenima. Pomaže kod napetosti i umora, kod glavobolja, problema spavanja i kod problema kose i vlasišta.

Konzultacije su izuzetno bitan element aromaterapijskih tretmana kako bi se tretman optimalno prilagodio specifičnim potrebama svake pojedine osobe. Ukoliko imate neku od navedenih indikacija izaberite jedan od terapeutskih pripravaka: aromaterapijsko ulje antistresnog djelovanja ili serum za bujnost i protiv ispadanja kose.

 

Tu su i idealni i zdravi pokloni za Vas, Vašu obitelj i prijatelje u nadolazeće božićno vrijeme darivanja: 

Ulje za njegu kože obogaćeno maceratom vanilije, maslacem kokosa i kakaa i eteričnim uljima terapeutske kvalitete. Terapijsko djelovanje ove mješavine pogoduje probavnom sustavu, olakšanju grčeva i bolova, zaštiti od bakterija, gljivica i virusa, uravnoteženju  živčanog sustava, potiče imunološki sustav, optimizam i motivaciju.

** Primjeren za upotrebu kod zdravih odraslih osoba, a nije primjeren kod trudnica i dojilja, osoba s visokim krvnim tlakom i na terapiji antikoagulansima. 

Oplemenite svoj prostor blagdanskim mirisima pomno izbalansirane mješavine čistih eteričnih ulja naranče, cimeta i klinčića. Mješavina čistih eteričnih ulja koristi se putem aroma lampice, difuzera, na nosaču eteričnih ulja ili jednostavnim kapanjem u bilo koji ovlaživač prostora koji koristite. Iz njih eterična ulja hlape i svojim mirisnim molekulama donose zdravlje u prostor. Kao i Proustov kolačić i eterična ulja svojim mirisnim molekulama bude emotivna sjećanja pospremljena duboko u nesvjesnom. Sinergija "Miris Božića"  čisti prostor i štiti od patogenih mikroorganizama, jača imunitet, umiruje, uklanja umor, a uz to širi osjećaj mira, topline, doma i prazničnog veselja.

Izaberite Vama najprimamljiviju ponudu, podržite svoje zdravlje i pripremite se za nadolazeće blagdane.


Obavezna telefonska (098 470 503) provjera raspoloživosti i rezervacija termina minimalno 7 dana unaprijed, a najkasnije do 08.01.2015.