LAST MINUTE prilika za početak ljeta u čarobnom Mediteranskom selu San Antonio u Biogradu na Moru uz 2, 3, 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe...

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GRATIS djeca do 4 godine u krevetu sa roditeljima! Kupon vrijedi od 01.07. do 15.07.2023.

Mediteransko selo San Antonio prostire se na 17.000 m² i pruža savršen odmor u svijetlim sobama smještenim unutar kamenih bungalova, okruženih stoljetnom borovom šumom. 

Objekt uključuje restoran koji poslužuje ukusna hrvatska i internacionalna jela pripravljena od lokalno uzgojenih organskih namirnica, svježeg mesa i ribe. 

Gostima je na raspolaganju i caffe bar s bogatom ponudom osvježavajućih pića i napitaka, smješten tik uz hotelski bazen s kristalno čistom vodom, kao stvoren za dokono uživanje u blagom morskom povjetarcu. 

Za naše najmlađe goste unutar naselja nalazi se dječje igralište.

Svaka smještajna jedinica opremljena je modernim sadržajima i uključuje prostranu spavaću sobu, kupaonicu s tuš kadom ili kadom i terasu s prostorom za odmor. Naše obiteljske jedinice sastoje se od dvije spavaće sobe koje dijele kupaonicu i terasu.

Udaljeno tek kraću šetnju od plaže Dražica te nekoliko minuta od povijesnog centra grada Biograda n/m, Mediteransko Selo San Antonio profiliralo se kao simbol gostoljubivosti i besprijekorne usluge što ga čini savršenim mjestom za one koji su u potrazi za opuštajućim mjestom za odmor u skladu s prirodom.

Grad u središtu Jadrana doslovce je obećana zemlja za ljude željne uživanja u kristalno bistrom moru koji preferiraju dinamičan i zanimljiv odmor. Zbog takvih gostiju, Biograđani su uveli brojne sportsko-rekreativne sadržaje.

Kupanje u čistom i bistrom Moru moguće je samo stotinjak metara daleko od centra grada, gdje se prostiru nepregledne šljunkovite i pješčane plaže s brojnim sadržajima u sjeni stoljetnih borovih šuma, a za one koji više vole osamu, preporučujemo pošumljene otočiće u Pašmanskom kanalu. 

U Biogradu svatko može naći plažu prema vlastitom ukusu ili uzrastu.