Uživanje u krugu obitelji ili prijatelja u Srimi uz 3 dana i 2 noćenja u mobilnoj kućici Bonaca za 5 osoba, piće dobrodošlice, korištenje bazena i roštilja...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba i završno čišćenje uključeni u cijenu! Kupon vrijedi za termine 08.-10.07., 20.-22.07. ili 29.-31.07.2023.

MOBILNE KUĆICE BONACA

Udobnost mobilnih kućica Bonaca koja će Vam zasigurno ponuditi ugodan obiteljski odmor kojeg priželjkujete.

Samo par minuta laganog hoda je šljunčana plaža, pogodna za djecu i ovjenčana plavom zastavom. Također, na nekoliko koraka od kućica se nalazi i bazen površine 50 m2 s ležaljkama koje su također na raspolaganju gostima.

Na raspolaganju gostima je recepcija i klimatiziran restoran u glavnoj zgradi pansionu Bonaca, bar na terasi pansiona, Wi-Fi, velika terasa s ležaljkama i stolicama uz bazen (ovisno o raspoloživosti), parking (ovisno o raspoloživosti), najam bicikla, stolni tenis. U blizini se nalaze trgovine i restorani.

SMJEŠTAJ

Svaka mobilna kućica ima SAT-TV i klimatizaciju. 

Mobilne kućice imaju dvije sobe (jedna s bračnim krevetom i druga s dva/tri ležaja), dnevni boravak s kuhinjom, kupaonicu i terasu (površine cca 10 m2) sa stolom i stolicama ispred mobilne kućice.