Uživajte u ljetnom odmoru na prekrasnom rapskom poluotoku Suha Punta - 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe ili 2 odraslih i 1 dijete do 13 godina u Valamar Carolina Hotel & Villas 4*!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti - korištenje bazena i fitnessa, a boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi od 07.07. do 14.08.2023. Isključeni termin 17.07.23.; 18.07.23.; 19.07.23. i 20.07.23.

Privlači li vas opuštanje na pješčanoj plaži uz kristalno čisto more, aktivnosti u zadivljujućoj prirodi, šetnje starogradskim ulicama i uživanje u finim otočkim specijalitetima, otok Rab je najbolji izbor za vas!

Valamar Carolina Hotel & Villas 4* na prekrasnom šumovitom poluotoku Suha Punta mirno je utočište tik do zadivljujućih rapskih plaža, čarobno okruženje s bajkovitim pogledima, modernim sobama i prekrasnim plažama.

Za vrijeme dugih ljetnih dana pronađite idealan kutak na hotelskoj šljunčanoj i stjenovitoj plaži uz tirkizno more ili krenite u istraživanje prekrasnih pješčanih plaža na sjeveru otoka.

Spektakularne panorame morskog plavetnila možete promatrati i s ruba očaravajućeg hotelskog infinity bazena, a na raspolaganju vam je još jedan vanjski bazen s prostranim sunčalištem. Atraktivni vanjski bazeni hotela smješteni su uz uređene vrtove s hladovinom visokih stabala – jedan idealan za kombinaciju plivanja i opuštanja na terasi bara, a drugi s efektom prelijevanja vode u plavetnilo Kvarnerskog zaljeva.

Superior dvokrevetna soba: balkon ● King size krevet ● Kupaonica s tušem ● Klimatizacija ● LCD Sat TV ● Mini bar ● Sef

Superior trokrevetna soba: balkon ● King size krevet ● Pomoćni ležaj ● Kupaonica s tušem ● Klimatizacija ● LCD Sat TV ● Mini bar ● Sef

Otkrijte svoj djelić raja na samo 5 km od grada Raba uz savršene plaže, duboke uvale i hladovinu visokih borova. 

Probudite energiju rekreacijom u zadivljujućoj prirodi. Opustite se na jednom od elegantnih vanjskih bazena ili zakoračite u kristalno čisto more.