NOVO - Salon Exclusive u Rijeci donosi Vam SILAPLEX tretman i fen frizuru ili rekonstrukciju kose JOICO tretmanom uz šišanje i fen frizuru! Obnovite i hidratizirajte svoju kosu u jednom dolasku!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 31.08.2023.

*Nadoplata za extra dugu kosu (ispod lopatica) 10 eura u salonu.

JOICO

Zaštitite sve tipove kose od štetnih učinaka svakodnevnog stiliziranja, UV zračenja i vanjskih utjecaja koji isušuju i oštećuju kosu! JOICO pomaže u zaštiti i jačanju veza kose za zdravu transformaciju kose koju možete odmah vidjeti i osjetiti.

K-Pak Professional Hair Repair System - brza i jednostavna primjena u 4 koraka

K-Pak Professional Hair Repair System obnavlja oštećenu kosu iznutra prema van, a obojenoj kosi dodatno naglašava boju i daje sjaj. Nakon tretmana, suha kosa postaje zaglađena, mekša i sjajnija te hidratizirana. K-Pak Professional Hair Repair System može se koristiti kao samostalni tretman ili za zaštitu i rekonstrukciju tijekom kemijskih tretmana.

Tekući protein za zaštitu kose od kemijskog tretiranja. Čisti, tekući oblik proteina keratina ljudske kose koji pomaže poboljšati rezultate kemijske usluge. Kada se koristi tijekom bojenja, pomaže izjednačiti poroznost tako da boja traje dulje, izgleda živahnije i prekrasno je ujednačena od vlasišta do vrhova. Kada se koristi s uslugama trajne ondulacije i ravnanja, jača kosu i smanjuje oštećenje kose tijekom tretiranja.

SILAPLEX

Tretman koji pojačava unutarnje veze kose i štiti kosu od oštećenja uzrokovanih svim vrstama kemijskih procesa te značajno smanjuje rizik od pucanja.