[JUICE&FOOD for better YOU] Juice Box Zagreb i Crno Jaje u zdravoj akciji - izaberi opciju po svom okusu i uživaj u prirodnim zalogajima juhe i salate i gutljajima 5 hladno prešanih sokića!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Juice Box akcija je stvorena kako bi vam pružila izvrsne nutritivne obroke koji će vam osigurati potrebne vitamine, minerale i energiju! Kupon vrijedi do 15.09.2023.

4 LOKACIJE U ZAGREBU:

Restoran, Radnička cesta 52 (-1 etaža u atriju, Green Gold centar; +385 95 3958 095, info@juicebox.hr, pon-pet 7.00 - 22.00h, sub-ned 8.00 - 18.00h) ● Trgovina, Radnička cesta 52 (0 etaža, Green Gold centar; +385 99 3777 033, info@juicebox.hr, pon-pet 7.00 - 19.00h, sub 9.00 - 14.00h) ● Trgovina, Vlaška ulica 72b (+385 95 478 4789, info@juicebox.hr, pon-pet 7.30 - 20.00h, sub-ned 8.00 - 16.00h) ● Trgovina, Gupčeva zvijezda 1 (+385 95 3614 921, info@juicebox.hr, pon-pet 7.00 - 20.00h, sub 9.00 - 14.00h)

Domaća gusta juha pripremljena od svježih i kvalitetnih namirnica, puna okusa i hranjivih sastojaka. Bez dodatnih konzervansa ili umjetnih sastojaka, juha nudi prirodan i autentičan okus, baš kao da ste je sami skuhali kod kuće.

Svježa salata je idealan pratitelj juhe i savršen način za obogatiti obrok. Sastoji se od sezonskog povrća i zelenila, bogate bojama, teksturama i okusima. Svježina salate dodaje osvježavajući element i pruža vam hranjive tvari koje će vas održati energiziranima i zdravima.

Sokovi su pripremljeni su od svježeg voća i povrća koji su hladno prešani kako bi se sačuvali svi hranjivi sastojci.  Bez dodanih šećera, konzevansa, aditiva, pojačivača boja i okusa ili vode, ovi sokovi su izvor vitamina, antioksidansa i enzima koji će vam pružiti prirodnu energiju.

Hladno prešanje je proces izrade sokova koji zadržava nutritivne benefite voća i povrća. Hladna preša je vrsta sokovnika koji ne razvija toplinu uslijed brzog broja okretaja. Za razliku od klasičnog sokovnika, koji imaju više od 1000 okretaja u minuti, hladna preša ima oko 60 okretaja u minuti. Zašto je to važno? Jer hladno prešani sokovi ne gube vitalna svojstva kao kod klasičnih sokovnika uslijed zagrijavanja tj. u sokovima se nalaze svi nutrijenti, samo bez vlakana tako da se dodatna probava ne opterećuje, a zadržavaju svu kvalitetu kao da ste pojeli svježe voće i povrće.

Koristimo samo sastojke poznate svima, bez umjetnih sastojaka ili sintetičkih kemikalija ● Bez ikakvih dodataka, samo voće i povrće, i poneka namirnica Superhrane ● Zadržana sva nutritiva i hranjiva svojstva kao da ste pojeli namirnicu ● Bez pojačivača boja ili okusa, bez konzervansa, bez dodanog šećera, bez aditiva ● 100% napravljeno u Hrvatskoj s jako puno ljubavi prema proizvodu

Što napraviti kada si strastveni Foodie za svježim sokovima, a ne da ti se svaki jutro čistit sokovnik? Otvoriš svoje mjesto gdje možeš uživati u svježe prešanim prirodnim sokovim i hrani svaki dan! Tako je to počelo za jednu malu zagrebačku obitelj koja je svu svoju strast i ljubav pretvorila u Juice Box. 

Nakon stvaranja suvremenog koncepta prehrane i proizvoda jedinstvene kvalitete, otvorili smo svoj prvi Juice Box na lokaciji Vlaška 72b. Ubrzo nakon otvorili smo prvi restoran na lokaciji Green Gold, Radnička cesta 52, Gupčeva zvijezda 1 - stvarajući lifestyle brand kakvog ga danas znamo. Naša najveća prednost i rezličitost je da mi stvarno i istinski živimo Juice Box život. Vodimo se filozofijom pozitivne karme, kada činiš dobro, dobro ti se i vraća. Zato želimo biti pristupačni svima kako bi svi mogli zajedno biti sretniji.

U Juice Box sve se bazira na pozitivnoj energiji i prirodnoj hrani. Vjerujemo u promicanje dobroga – kroz hranu, atmosferu i dijeljenje s drugima. Prilagođeni modernom stilu života brinemo se za vas i da se kroz hranu osjećate najbolje, jer kako stara poslovica kaže 'Ono si što jedeš'.