Idiličan odmor u istarskom Novigradu uz 3 dana i 2 noćenja u Holiday Premium mobilnoj kućici Aminess Maravea Camping Resorta 4* za 4 odraslih i 2 djece do 12 godina ili 5 odraslih...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti - u cijenu uključeni i trošak plina, vode i struje, posteljina i ručnici, završno čišćenje te parking za 1 automobil! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji.

AMINESS MARAVEA CAMPING RESORT 4* - za istinske prijatelje prirode

Doživite vedar i dinamičan obiteljski odmor na moru u okruženju istarskih vinograda i maslinika u Aminess Maravea Camping Resortu. Ovdje na terasi kućice možete uživati u čaši vina dok se vaša djeca zabavljaju na igralištu. Ili promatrati zalazak sunca ispred šatora uz pjesmu cvrčaka. Sloboda je stvar izbora, a kod nas je ima napretek.

Ako obožavate prirodu, a niste baš tip za šator – obožavat ćete mobilne kućice. One će vam pružiti svu udobnost hotelske sobe, ali mnogo više mjesta i izravan dodir sa šumama i morem. Dovoljno je izaći na terasu i već ste nadomak plimnog kupališta i veselih aktivnosti animacijskog tima. Od Novigrada vas dijeli 4 km šetnice i bike staze uz more i vinograde.

Ako ne želite kuhati, svratite u šarmantni restoran Loop ili se spustite do à la carte restorana Capa kraj mora. Osvježenje potražite u lounge baru One Second, a poželite li slastan burger, posjetite susjedni BBQ Point s prekrasnim pogledom na more.

30% popusta na cijenu jednokratne ulaznice za unutarnji bazen hotela Aminess Maestral!

Unutarnji bazen u hotelu Aminess Maestral (4 km) veličine je 25 x 12,5 m te ima grijanu morsku vodu, a iznad njega se pruža ostakljeni krov.