Prošetajte splitskom rivom do kućnog broja 7 i uživajte u neodoljivom meniju za 2 osobe u Restoranu Brasserie on 7! Okusi Mediterana u sasvim novom ruhu: Topla salata od špinata sa gljivama i svježom kozijom skutom, Domaće pappardele i Hladni tart od limuna i vanilije
Sedam dana u tjednu uživajte u vrhunskim delicijama Restorana Brasserie on 7, s francuskom pozadinom i daškom kreativnosti i one lude ljubavi prema kuhanju.
Kuhinju vodi Goran Dedić Zanko koji je svoje umijeće stekao radeći u kuhinjama najboljih hotela, a za sva divna slatka čuda zaslužne su Sandra Belić kao pastry chef i njezina desna ruka Ivana Bradarić.
Ovaj put smo za Vas pripremili Meni za 2 osobe u 3 slijeda.
Meni uključuje:
Topla salata od špinata sa gljivama i svježom kozijom skutom
Dresing od pancete, luka, prošeka i jabučnog octa
*****
Domaće pappardele
Pesto od bosiljka i badema, kozice i sušene rajčice
*****
Hladni tart od limuna i vanilije
*****
Splitska gastronomska ponuda nikad nije izgleda bolje! Više o ponudi Restorana Brasserie on 7 pročitajte OVDJE!
Bon appettite i guštajte!
Kako nastaju ove fantastično kreativne kombinacije ukusa? Vrhunski kuhari Restorana Brasserie on 7 izabiru namirnice koje će zajedno posjedovati dobru vibru. Ponekad su kombinacije rezultat neformalnih druženja uz čašu dobrog vina, a ponekad ishod kulinarskog umijeća izučavanog u najboljim kuhinjama svijeta!