[do 20.07.] ULTRA LAST MINUTE - ljetni odmor u slikovitom Pirovcu uz 2 dana i 1 noćenje na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Miran 3* i uživanje u bazenima...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 6 godina GRATIS na ležaju s 2 odrasle osobe! Ako ste u potrazi za savršenim odmorom u tihoj oazi tik uz more, Hotel Miran 3* u mjestašcu Pirovac ispunit će sva vaša očekivanja... i više! Kupon vrijedi do 20.07.2023.

Uživajte u smještaju i ponudi HOTELA MIRAN 3* skrivenog u prekrasnoj park šumi tik uz more...

Smješten je uz samu plažu, sa tri vanjska bazena (dva dječja i jedan za odrasle). U svojoj ponudi ima i beach bar, a hotelski restoran je renoviran 2023. godine, iste godine je napravljena i konoba.  

Sadržaji: parking • Wi-Fi • vanjski bazeni (dječji i za odrasle) • javna plaža • glavni hotelski restoran • konoba • beach bar

Hotel ima 71 klimatiziranu sobu s balkonom; u novom, renoviranom djelu nalaze se 23 dvokrevetne sobe sea view i 18 dvokrevetnih soba park view, a u ne renoviranom djelu 8 dvokrevetnih soba sea view, 2 četverokrevetne sobe seaside i 20 dvokrevetnih soba seaside.

Renovirane dvokrevetne sobe su modernog dizajna s dekorativnim zavjesama za zamračivanje, idealne za odmor i opuštanje. Imaju kupaonicu s walk-in tušem, opremljene su s radnim stolom, televizijom, klimom, dva odvojena kreveta s mogućnošću spajanja u jedan čime se može koristiti i kao jednokrevetna soba. Sve sobe su s balkonom.

Ne renovirane sobe su dvokrevetne s mogućnošću trećeg ležaja. Imaju kupaonicu s kadom, opremljene su s radnim stolom, televizijom, klimom, dva odvojena kreveta s mogućnošću spajanja u jedan čime se može koristiti i kao jednokrevetna soba. Sve sobe su s balkonom.

Želite li svoje slobodno vrijeme provesti kvalitetno i sadržajno, Sjeverna Dalmacija je pravi izbor za Vas! Svakako preporučamo posjet Krki, Kornatima, Plitvicama ili Paklenici te gradovima Zadru, Šibeniku i Splitu. U neposrednoj blizini hotela nalazi se Park Prirode Vransko jezero i biciklistička staza dugačka 55 km, a nedaleko su i popularne Vodice, te otoci Murter, Zlarin i Prvić. 

PIROVAC je živopisno dalmatinsko mjesto na najzapadnijem dijelu Šibensko-kninske županije. Uz Primošten, Vodice i Murter najznačajnije je općinsko turističko središte Šibenske rivijere. Blaga klima, razvedena obala, brojne uvale, šljunčane plaže i toplo more te borove šume i stoljetni maslinici pružaju jedinstvene užitke i doživljaje svim posjetiteljima Pirovca.