Ljetni odmor u pitoresknom zaljevu Mlini kraj Dubrovnika - 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Astarea 3* by Maistra i uživanje u vanjskom bazenu!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmarajte u hotelu u zaljevu s pješčanim plažama 10 kilometara od Dubrovnika... Boravak 1 djeteta do 5,99 godina uključen u cijenu! Kupon vrijedi od 13.07. do 24.07.2023.; zauzeti termin 22.07.

Na jedinstvenoj lokaciji u mirnom zaljevu u mjestu Mlini, samo 10-ak kilometara od Dubrovnika, HOTEL ASTAREA 3* nudi sve za opuštajući odmor. Sve sobe imaju pogled na more ili mediteransko zelenilo. Dva vanjska bazena smještena su odmah do pješčane plaže. Uživajte u panoramskom pogledu iz restorana te aktivnostima u hotelu i okolici.

Hotel ima 307 udobnih i prostranih soba s balkonima, 217 u glavnoj hotelskoj zgradi te 90 u depadansi. Sobe i suiteovi hotela Astarea odlično su opremljeni, imaju besplatan Wi-Fi i pružaju pogled koji oduzima dah, bilo na zaljev i otočiće ili na mediteransko zelenilo.

Istražite fantastične šljunčane i pješčane plaže u neposrednoj blizini hotela i uživajte u čarima kristalno čistog Jadranskog mora. Provedite dan na plaži ili prošetajte uz zalazak sunca. Vanjski bazen za odrasle i djecu idealna su oaza za obiteljski odmor.

Čarobna uvala s prirodnom šljunčanom plažom nalazi se odmah uz hotel. Na samoj plaži smješten je i Restoran Oleander u kojemu možete potražiti osvježenje ili uživati u laganom ručku tijekom dana. Uz ležaljke i suncobrane, plaže su opremljene i tuševima.

Prostrani vanjski bazen sa zadivljujućim pogledom na more i obližnje otočiće pružit će odlično osvježenje tijekom toplih ljetnih dana. Dječji bazen nalazi se odmah uz bazen za odrasle, baš kao i manje dječje igralište. Zona bazena mjesto je užitka za čitavu obitelj!

U našim restoranima i barovima očekuje vas vrhunska ponuda uz lokalne namirnice i mediteranske okuse u kreativnim interpretacijama chefova.

Goste hotela Astarea svakodnevno očekuje bogat buffet za doručak uz hladna i topla jela, svježe voće i namirnice lokalnih proizvođača. Za večeru su u ponudi lokalni specijaliteti, juhe, hladna i topla predjela te jela od ribe i mesa. Restoran je pravi užitak za sva osjetila: uz lokalne i međunarodne okuse, fantastičan pogled, tradicionalnu glazbu i morski povjetarac.