Opuštanje u Hotelu Sport u Ivanić Gradu! Noćenje s bogatim doručkom za dvoje uz neograničeno korištenje wellnessa, bazena i teretane! Izaberite između tjedne ili vikend opcije, već od 389 kuna!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ugodno se smjestite i uživajte u prekrasno uređenoj Wellness & Spa zoni Hotela Sport**** u Ivanić Gradu! Prigodno budite dio Božićne bajke obitelji Salaj uz 2 ulaznice gratis!

Ponuda uključuje izbor između 2 opcije smještaja Hotela Sport**** u Ivanić Gradu:

Opcija 1. (tjedna ponuda) od nedjelje do četvrtka - 1 noćenje s bogatim doručkom za dvoje uz neograničeno korištenje wellnessa, bazena i teretane, besplatan parking u Hotelu Sport Ivanić**** za 389 kn + 2 x ulaznica za Božićnu Bajku Salaj.

Opcija 2. (vikend ponuda) od petka do nedelje - 1 noćenje s bogatim doručkom za dvoje uz neograničeno korištenje wellnessa, bazena i teretane, besplatan parking u Hotelu Sport Ivanić**** za 449 kn + 2 x ulaznica za Božićnu Bajku Salaj.

Više o Božićnoj priči obitelji Salaj iz Čazme pročitajte ovdje!

Misija Hotela Sport je postati vodeći wellness& spa hotel u kontinentalnoj Hrvatskoj. Nudimo brojne sportske i beauty sadržaje. Rekreativci i profesionalni sportaši na našim terenima pripremaju se za vrhunske rezultate u karijeri i naši su vjerni gosti.

Naša vizija je osigurati gostima prepoznatljivu kvalitetu usluge te promicati izvrsnost i novitete. Ponude Hotela Sport jednako su privlačne gostima iz cijele zemlje, kao i Europe.

Svoje poslovanje temeljimo na principima održivog razvoja. Ponosni smo dobitnik certifikata Sustainable Hotel koji dodjeljuje Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske.

Hotel Sport projektiran je u skladu s trendovima modernog dizajna i raspolaže sa 20 moderno uređenih soba i 3 apartmana. Sve sobe i apartmani sadrže Intelligent smart card sustav.

U sklopu Hotela Sport nalazi se Wellness & Spa zona, Beauty centar Gloss, Body Creator - centar za zdravo mršavljenje, teretana na dvije etaže, frizerski salon Hollywood te kongresno svadbena sala od 400 m2.

Prvenstveni cilj Body Creator metode je regulirati tjelesnu težinu, preoblikovati i zdravstveno poboljšati tijelo.Naglasak nije samo na ljepoti,već i na ljepoti u službi zdravlja. Body Creator metoda razvijena je na osnovu termo-slim učinka,što zapravo znači mršavljenje uz pomoć topline.Aktivni dio sastoji se od aktivnoga vježbanja u posebno dizajniranim termo kapsulama na fiziološkoj temperaturi od 37 stupnjeva. Vježbe kreiraju na osnovu analize tijela te su potpuno personaliziran.

Svojim gostima također nudimo kompletan program za zdravlje, relaksaciju i rehabilitaciju.

Wellness centar nudi četiri vrste sauna i unutarnji bazen s protustrujnim plivanjem.

Fitness centar Hotela Sport opremljen je suvremenim spravama za tjelesno vježbanje. Na dvije etaže, fitness je namijenjen za vježbanje rekreativaca, sportaša, djece i osoba starije životne dobi. Najmodernija tehnologija omogućava primjenu različitih metoda treninga, kao što su trening na trenažerima, trening sa slobodnim utezima, kardio trening, trening funkcionalne snage ( kettelbell, TRX,foam rolleri..) vibro trening i drugo.

Bazen sadrži hidromasažne mlaznice (stojeće i sjedeće), protustrujno plivanje te masažni slap. Uz bazen možete se odmoriti na ugodnim ležaljkama i uživati uz šum vode.

Hotel raspolaže i s vinotekom s vrhunskim vinima, dok svoje gastronomske užitke možete zadovoljiti u Restoranu Garfield. U dnevnoj ponudi jela nudimo: jela s roštilja, domaće tjestenine, fine pizze, a la carte jela.


Dok ste u Ivanić gradu, svakako posjetite Zagreb, Shopping Centar IKEA ili Božićni sajam na Izletištu Petek u Ivanić Gradu koji će se održati od 17.12. do 23.12.2014., uz pregršt zabavnih programa za djecu i odrasle!