Uživajte u špici ljetne sezone i odmoru u Kaštel Štafiliću uz 3, 5 ili 7 noćenja s doručkom za 2 osobe u All Saints Bed & Breakfast 3* i korištenje vanjskog bazena!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

All Saint Bed & Breakfast pruža sve potrebno za idealan odmor! Kupon vrijedi do 31.08.2023.

All Sants B&B u srcu Kaštel Štafilića je popularan obiteljski smještaj koji nudi prekrasan ambijent koji se stapa s iskustvom dalmatinskog domaćeg života. Ovaj tradicionalno uređeni pansion s doručkom nalazi se na idealnoj centralnoj lokaciji, samo nekoliko minuta hoda od lokalne plaže. Također, izvrsna je lokacija za jednodnevne izlete, lokalne plaže, seoske šetnje, obale, izbor lokalnih restorana i samo 10 minuta vožnje od Zračne luke Split.

All Saints Bad & Breakfast sastoji se od 12 novih dobro opremljenih soba raspoređenih na dvije etaže, svaka s kupaonicom. Sve naše sobe su moderno namještene i potpuno opremljene sa svim potrebnim sadržajima i vrhunskom uslugom. Zajednički vanjski prostor, s grijanim bazenom, prostorom za sunčanje i dijelom za sjedenje, dio je šarmantnog eksterijera hotela All Saints. Na posjedu se nalazi nekoliko parkirnih mjesta. Kuća je klimatizirana i ima Wi-Fi pristup.

Zahvaljujući izvrsnoj poziciji u srcu grada Kaštela i njegovom autentičnom okruženju, pansion All Saints idealno je mjesto za vaš obiteljski odmor ili grupu prijatelja. 

Kaštel Štafilić jedan je od sedam bisera Kaštelanskog zaljeva, sedam naselja koja se protežu između Trogira i Splita. Svaki od njih vam priča priču. U Kaštel Štafiliću nalazi se poznati dvorac Rotondo. Sagradio ju je trogirski plemić Stjepan Štafileo 1508. godine na morskom grebenu. Kulu Nehaj sagradili su 1548. godine Ljudevit i Ivan Lodi u zapadnom dijelu Kaštel Štafilića. Kula je izgrađena do prozora prvog kata i danas je nedovršena. Mastrinka – maslina starija od 1500 godina, izniman spomenik prirode, raste u Kaštel Štafiliću. Potječe iz južne Italije ili Grčke. Proglašena je spomenikom prirode 1990. godine.

Obližnja Kaštel Gomilica korištena je kao jedna od lokacija snimanja HBO-ove serije Igra prijestolja, gdje je korištena kao kulisa za Slobodni grad Braavos. Obližnje trgovine udaljene su 400 m, a najbliži lokalni restoran 500 m. Sve trgovine, restorani i trgovine lako su dostupni pješice.