Posjetite slikovito mjesto Pirovac udaljen svega 20-ak km od predivnog Šibenika i NP Krka! Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu.

Uživajte u APARTMANIMA DVOJAK, koji se nalaze 200 m od mora i pružaju Vam svu potrebnu udobnost. 

Uključeno je i korištenje klime, roštilja i zajedničke terase!

Opremljenost narančastog apartmana: 45m2 sa spavaćom sobom i bračnim krevetom, klima, opremljena kuhinja s hladnjakom, štednjakom s pećnicom, Smart TV, satelitska, kupaonica s tuš kabinom.

Opremljenost plavo-žutog apartmana: studio apartman, 45m2 sa spavaćom sobom i bračnim krevetom, opremljena kuhinja s hladnjakom, štednjakom s pećnicom, klima, Smart TV, satelitska, kupaonica s tuš kabinom.

Pirovac je uz Primošten, Vodice i Murter najznačajnije turističko središte Šibenske rivijere. Turizam je osnovna gospodarska djelatnost. Smještaj je organiziran u apartmanima i sobama privatnih iznajmljivača. Osim bavljenja turizmom, oko 1500 stanovnika Pirovca ostalo je vjerno tradicionalnom, zdravom načinu života oslonjenom na ribarstvo i poljoprivredu (višnja, maraška, maslina, vinova loza, smokva). Naselje je zadržalo sve tipične značajke mediteranskog arhitektonskog izričaja.

Udaljen svega 20 km od Pirovca nalazi se stoljetni grad Šibenik. Kao destinacija ističe se svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Prvi put se spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg hrvatskog vladara - kralja Petra Krešimira IV.  Također svakako biste trebali razgledati renesansnu tvrđavu na istočnoj obali Jadrana – tvrđavu sv. Nikole. Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana. 

Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap. Unutar parka posjetitelji imaju mnogo toga zanimljivog za vidjeti i činiti: razgledati Skradinski buk i Roški slap; šetati edukativnom stazom, pogledati etnografsku prezentaciju, okrijepiti se u ugostiteljskim objektima i kupiti suvenire.