Djeca do 7 godina GRATIS na pomoćnom ležaju! Kupon vrijedi od 14.07. do 17.07. ili od 21.07. do 24.07.2023.

Izvorno zdanje ovog povijesnog hotela izgrađeno je davne 1922., a zahvaljujući jedinstvenom položaju uz samo more, nadomak zračne luke i Krčkog mosta, Veya Hotel by Aminess već je godinama mjesto u koje se gosti rado vraćaju. Možda zato što se ovdje osjećaju kao na brodu koji se usidrio uz sam rub obalne šetnice. Ili zbog veličanstvenog pogleda na more i čitav Kvarner koji ih dočeka kad ujutro otvore prozore sobe. Provjerite sami! Ukrcajte se na Veyu by Aminess i doživite posebne trenutke odmora na otoku Krku.

Odaberite uslugu polupansiona i provedite slatke dane odmora bez pomišljanja na kuhanje. U hotelskom restoranu Veye by Aminess dočekat će vas raznolika jela s pićima i neopisivo lijepim pogledom na more. Probudite se uz jutarnju kavu na palubi lounge bara Veya ili se popnite do lobby bara na čijoj ćete terasi zaštićenoj od pogleda uživati u potpunoj anonimnosti i čarobnim prizorima Kvarnera.

Dvokrevetna soba standard ima bračni krevet uz mogućnost dodatnog ležaja za jednu osobu, WIFI, SAT/TV, klimu, mini bar, kupaonicu s tušem ili kadom te sušilo za kosu.

Netaknuta priroda i ljekoviti morski zrak najbolja su pozivnica da aktivirate tijelo i opustite um. U blizini hotela prostiru se zelene tratine i plaže u sjeni stabala idealne za jogu i meditaciju, dok ljubitelje trčanja, pješačenja, nordijskog hodanja ili biciklizma staza očekuje odmah po izlasku iz hotela. Točno uz prozirno i čisto more koje vas mami na plivanje i ronjenje...