Doživite nezaboravan odmor u prirodi u udobnosti naših novih Premium mobilnih kućica suvremenog dizajna... Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji.

U sklopu resorta Maslinica nalazi se CAMP & RESIDENCE OLIVA, uz dugu šljunčanu plažu, usred maslinika, uz vanjski i unutrašnji bazen, fitness, nudi i 3 dječja igrališta na otvorenom, brojne pješačke, biciklističke i planinarske staze. 

Ono što čini ovaj kamp posebnim jest njegova osebujna lokacija u uvali Maslinica, s jedne strane okružena gustom šumom a s druge strane obgrljena šljunčanom plažom i plavim morem kod pogled puca na Rabac, otoke i bespuća Jadrana. Parcele su međusobno povezane šetnicama i biciklističkim stazama.

Dvosobne kućice Premium Villa za 4 osobe opremljene su kuhinjom s blagovaonicom i kaučem, a na raspolaganju vam je štednjak, hladnjak, aparat za kavu te osnovno posuđe i pribor za jelo. 

Opustite se uz predivan pogled na zelenilo maslina koje Vas okružuju na vanjskoj terasi sa stolom, stolicama i ležaljkama. 

Mobilne kućice Premium Villa XXL za 6 osoba idealne su za veće obitelji ili veće društvo. Kuhinja s blagovaonicom i kaučem opremljena je štednjakom, hladnjakom, aparatom za kavu te osnovnim posuđem i priborom za jelo. 

Opustite se uz predivan pogled na zelenilo maslina koje vas okružuju. Vanjska terasa sa stolom, stolicama i ležaljkama biti će vaše omiljeno mjesto za jutarnju kavu, odmor nakon kupanja ili sportskih aktivnosti i nezaboravna večernja druženja. 

EXTRA pogodnosti - 20% popusta na konzumaciju hrane u a la carte restoranu Ancora (prema vlastitom izboru, popust se odobrava na obrok u toku dana - ručak i/ili večeru)po osobi i boravku voucher u vrijednosti od 20,00 EUR kojeg gost može iskoristiti na tretmane njege lica i tijela (vrijedi samo za osobe starije od 18 godina; rezervacija termina na wellness@maslinica-rabac.com ili 052/872-066; wellness centar u susjednom hotelu Hedera) 

Rabac - biser kvarnerskog zaljeva savršen je izbor za obiteljsko opuštanje uz more, wellness, bazene i masline, a na manje od 4 km od srednjovjekovnog gradića na brežuljku - Labina!