[08.-19.08.] Uživajte u ljetnom odmoru u Crikvenici uz 2, 3, 4, 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Vili Dalmacija... za već od samo 285 €!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina GRATIS na pomoćnom krevetu s dvije osobe u sobi! Kupon vrijedi za termine 08.- 19.08.2023.

Smješten uz plažu i u blizini centra ● unutarnji bazen ● sve sobe imaju klima uređaj, free Wi-Fi i mini hladnjak

Vila Dalmacija nalazi se u sklopu medicinskog centra Thalassotherapia Crikvenica, udaljenog 2 km od centra Crikvenice i 20 m od šljunčane plaže. Položaj na samoj uvali kristalno čistog mora, šljunčanoj plaži i 6 km dugačkoj šetnici, u parku mediteranskog zelenila. 

Vila je povezana toplom vezom s recepcijom, medicinskim rehabilitacijskim centrom i bazenom. Sobe imaju klima uređaj, free Wi-Fi, kupaonicu, tuš/kada/WC, sušilo za kosu, TV/SAT, telefon, sef, mini hladnjak. Dvokrevetne i obiteljske sobe imaju balkon s pogledom na more, a jednokrevetne su bez balkona, s pogledom na park.

Klimatiziran pansionski restoran nalazi se izvan smještajnih jedinica (200m). Služi se polupansion (buffet doručak i večera), mogućnost doplate za puni pansion i odbitak za noćenje s doručkom.

Ostali sadržaji: zatvoreni terapeutski bazen s toplom morskom vodom (32 stupnja) s podvodnim masažama (besplatno korištenje 1 sat dnevno), caffe bar.