EXTRA pogodnosti: besplatan parking i besplatan WI-FI, a boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi do 31.08.2023.

APARTMANI ANDREA se nalaze u naselju bana Josipa Jelačića 45 u Karlobagu, apartmani su novi i novouređeni. Jedan je studio apartman 2+1 i tri apartmana 4+2.

Studio apartman 2+1 se sastoji od kompletno opremljene kuhinje s dnevnim boravkom, ima veliki bračni krevet i pomoćni krevet, kupaonicu sa perilicom rublja, klima uređaj, TV, satelitsku, roštilj, terasa s pogledom na more te ograđeno dvorište.

Apartman 4+2 ima dvije spavaće sobe, kompletno opremljenu kuhinju s dnevnim boravkom, trosjed na razvlačenje i kupaonicu sa perilicom rublja. Svaka soba je klimatizirana. Svaki apartman ima svoj poseban ulaz, terasu, pogled na more, roštilj i parkirno mjesto.

KARLOBAG je idealno polazište za izlete na Velebit, Plitvice, Paklenicu, rijeku Unu, ili otoke Pag i Rab. Šetnicu uz more oko 4 km do susjednog mjesta Ribarica možete koristiti za trčanje ili ugodnu šetnju.