Kupon za ponudu vrijedi od 01.10.23. do 31.10.23.!

Apartmani Heta Alagić smješteni su u Selcu pored Crikvenice i nalaze se odmah u prvom redu do mora i dijeli vas svega 20 metara od plaže.

Smješteni su u mirnom dijelu koji se nalazi na šetnici između Selca i Crikvenice.
Apartmani su potpuno opremljeni za ugodan boravak i svaki apartman ima osigurano parking mjesto.

Sve jedinice uključuju balkon, prostor za sjedenje i blagovaonicu. Pojedine sadrže TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i DVD uređaj. Sve jedinice uključuju kuhinju s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom. 

U njoj se također nalaze ploča za kuhanje i električno kuhalo. Sve jedinice obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. U apartmanima se nalaze ručnici.

SELCE

Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih dijelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem.

Ugodno i zabavno ljetovanje u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe.