Uživajte u ljepotama slovenskog kraja Golte i odmoru u Wellness Hotelu Montis 4* na bazi 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe i uključenom ulaznicom u cvjetni park Mozirski gaj koji oduzima dah...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 07.08. do 31.08.2023.

Golte se nalazi u srcu Savinjske doline. Ova visoka krška visoravan na istočnoj strani Kamniško-Savinjskih Alpa su popularno slovensko planinsko središte i odmaralište. Zbog svog položaja na pragu Alpa, brojnih prirodnih, kulturnih i povijesnih znamenitosti, kao i najduže žičare (3265 metara) u Sloveniji, Golte je važno turističko mjesto, koje se ne smije propustiti.

U cijenu uključena povratna karta za gondolu (ovisno o rasporedu i vremenu rada)!

Žičara će vas u samo nekoliko minuta odvesti na nevjerojatnih 1000 metara visine; s 490 m nadmorske visine kod sela Žekovec ravno do hotela Montis koji se nalazi na nadmorskoj visini od 1410 metara. Kod donje stanice žičare nalazi se veliki parking za automobile, autobuse i prikolice. 

Moderno opremljen Wellness HOTEL MONTIS izgrađen 2010. godine. Imamo sve što vam je potrebno da budete odmorni, osvježeni i spremni za dan. Naša dvoetažna moderna infrastruktura nudi 54 sobe s vlastitim kupaonicama, klima uređajima i pogledom na Alpe. U kupaonici ćete pronaći sve toaletne potrepštine potrebne.

Ponuda uključuje i korištenje fitness centra i 20% popusta na sve kozmetičke usluge i masaže!

Osim arhitektonski zaokruženog rustikalnog ambijenta, očarat će vas i izuzetna kuhinja s naglaskom na domaću, lokalno uzgojenu hranu. Naši kuhari razmazit će vas tradicionalnom slovenskom hranom, pomiješanu s daškom modernog i okusom tradicionalnih lokalnih namirnica. Izvrstan okus upotpunit će vrhunska kućna vina ili craft piva slovenskih boutique pivovara.

Očekuje Vas i 1x ulaznica u Mozirski gaj - jedan od najljepših parkova u ovom dijelu Europe!

​Prekrasan krajolik, ljubazni ljudi – to je Gornja Savinjska dolina. Njegov početak je gradić Mozirje koji je više od 30 godina poznat kao jedan od najljepših parkova u ovom dijelu Europe – Mozirski gaj – slovenski park vrtlara. Smješteno je na desnoj obali rijeke Savinje i prostire se na površini od 7 ha. 

Za posjetitelje je otvoren od sredine travnja do kraja rujna kada se na brižno njegovanim cvjetnim gredicama mogu vidjeti milijuni cvjetova.