[17.-20.08.] ULTRA LAST MINUTE odmor na Dugom otoku - 4 dana i 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Luka i 1 dijete do 12 godina GRATIS!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Luka - smješten u pitoresknom mediteranskom mjestu Luka u zadarskoj skupini otočja, na svega 20 metara od mora! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 17.08.-20.08.2023.

U mirnoj uvali tristotinjak metara udaljenoj od samog mjesta Luka, čije su glavne djelatnosti ribarstvo i turizam, Hotel Luka pruža idiličan i opuštajući odmor svakom posjetitelju!

Hotel Luka nalazi se svega 20 metara od mora i privatne šljunčane plaže te 350 metara od središta mjesta Luka. U hotelu okruženom borovom šumom, sve posjetioce očekuje opušteno ozračje.

Sastoji od dvije zgrade s ukupno 74 sobe i restorana udaljenog 200-ak metara od hotela. Sve sobe opremljene su tušem i WC-om i TV-om sa satelitskim programima, klima uređajem i radnim stolom.

S mogućnošću rekreacije stolnim tenisom, mini golfom, odbojkom i košarkom, zadovoljit će potrebe i onih gostiju koji žele aktivno provesti svoj odmor. 

Hotel Luka je pravo mjesto za ugodan odmor, s uređenom plažom ispred hotela, posebnim pješčanim dijelom plaže, igralištem za odbojku na pijesku i caffe barom Sidro smještenim u neposrednoj blizini hotela Luka. 

U hotelskom restoranu pruža se usluga doručka, ručka i večere (doručak, polupansion ili puni pansion).  Za doručak se poslužuje bogati buffet, gdje gost sam bira što i koliko želi doručkovati. Ručak i večera su izbor između tri jelovnika – riblji, mesni ili vegetarijanski, a sastoji se od predjela, glavnog jela i deserta. Uz navedeno, gosti imaju na raspolaganju bogati salatni buffet.