Prilika za vrhunski odmor i opuštanje u luksuznom Hotelu Joel 4* u Novalji - 2 ili 3 noćenja na bazi polupansiona za 2, 3 ili 4 osobe u apartmanu s pogledom na more, grijani vanjski infinity bazen...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zadivljujući pogled na more, staru gradsku jezgru, neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su izbor za odmor i rad ispunjen ugodom i mirom... Kupon vrijedi od 01.09. do 30.09.2023.

HOTEL JOEL 4* raspolaže s 11 jednosobnih apartmana, 2 studio apartmana, 1 deluxe apartmanom i 2 depandansa, svaki od njih jedinstveno uređen, prilagođen i najzahtjevnijim standardima udobnosti.

Piće dobrodošlice prilikom prijave u hotel ● besplatno korištenje vanjskog infinity bazena s grijanom vodom te ležaljki, ručnika i suncobrana ● besplatan najam bicikala ● besplatna kava, čaj i voda pri dolasku u apartman

Prostrani jednosobni apartmani s velikim prozorima i pogledom na more pružaju konstantan osjećaj svježine. Spavaća soba sa sofom i stolićem te izlazom na balkon, kuhinja s blagovaonom i kupaonica opremljene su moderno dizajniranim, elegantnim i praktičnim namještajem koji pruža maksimalan komfor za vrijeme odmora, ali je zbog svoje udobnosti prikladan i za radnu atmosferu koja stimulira osjećaje i potiče kreativnost.

Okrunite svoj boravak relaksirajući se uz grijani INFINITY VANJSKI BAZEN 12×6 metara, s panoramskim pogledom na Novalju, koji oduzima dah. Uživanje u suncu, ljetnim radostima i gastronomskim delicijama sa našeg pool bara, kombinacija je koja garantira opuštanje i nezaboravne trenutke koji su beskonačni, kao i bazen.

Moderno opremljen RESTORAN s izlazom na terasu pruža najbolje od domaće kuhinje kao i vrhunsko pripremljene specijalitete. Fokus na svježoj, lokalnoj kuhinji i mediteranskim okusima spaja se s jedinstvenim i inovativnim kulinarskim tehnikama. Otok Pag poznat je po svojim vrhunskim vinima koje gosti mogu okusiti u restoranu. Takav spoj hrane i pića pruža nezaboravna iskustva koja uravnotežuju, stimuliraju, podmiruju i hrane.

Hotelski BAR nalazi se kod vanjskog bazena te je pravo mjesto za potpunu relaksaciju i zabavu. Iz bara se pruža neometan pogled na more, a u bogatoj ponudi pića posebno se ističu kreativno spremljeni kokteli profesionalnih koktel majstora koji će se truditi zadovoljiti i ona najzahtjevnija nepca.

Istražite skrivene ljepote Novalje i otoka Paga vlastitim tempom s uslugom najma bicikala, koja je besplatna za goste hotela. Najlakši način da slobodno pristupite svakom uglu i upoznate grad s druge točke gledišta.

Grad NOVALJA nalazi se na petom po veličini otoku u Hrvatskoj s najdužom obalom. Smješten je u blagom zaljevu sjeverozapadnog dijela otoka Paga, a taj mu geografski smještaj omogućuje odličnu prometnu povezanost s kopnom.