Oduševite se antičkim ljepotama i šarolikom kulturom Pule u ljetnom ili jesenskom ruhu uz odmor na 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Pula City Center Accommodation...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti - besplatan parking, Wi-Fi, najam bicikla 12h (ovisno o raspoloživosti) i piće dobrodošlice! Kupon vrijedi od 28.08 do 31.10.2023.

Pula City Center Accommodation

Smještaj Pula City Center nalazi se u samom centru Pule, na samo 500 metara od slavoluka Sergijevaca i 1 km od Augustovog hrama. 

Sadrži besplatni WiFi u svim prostorijama. U sklopu objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište.

Sve sobe u ovom privatnom smještaju sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana s kabelskim i satelitskim programima. Sve sobe obuhvaćaju kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom.

U sklopu objekta dostupan je pult za organizaciju izleta, gdje gosti mogu pitati za savjete o cjelodnevnim izletima i putovanjima. Arheološki muzej nalazi se na približno 450 metara, a poznata Pulska Arena udaljena je približno 1 km.

Mogućnost FAMILY opcije smještaja 2+2 uz doplatu na licu mjesta (49,00€ po noćenju).

Mogućnost nadoplate za izlete: Transparent kayak tour Rt Kamenjak 53,00€ po osobi; Fishpicnic (izlet brodom, potraga za delfinima + uključena večera na brodu) 50,00€ po osobi, djeca 25,00€; do 30.09. NP Brijuni (polazak iz Fažane) 40€ po osobi, djeca 15,00€