Salon LaVi u Zagrebu donosi HYDRAFACIAL tretmane za blistavu i regeneriranu kožu lica - paket s LED maskom ili sa radiofrekvencijom + dermapen!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 10.10.2023.; salon će koristiti godišnji odmor od 23.08. do 04.09.

HydraFacial je kompletan tretman njege kože koji se može napraviti u samo 30 minuta. Pruža koži dugoročno zdravlje i može se prilagoditi specifičnim potrebama svih vrsta kože. Nudi odmah vidljive rezultate bez vremena potrebnog za oporavak ili iritacije. HydraFacial tretman uklanja mrtve stanice kože i izlučuje nečistoće istovremeno hraneći novu kožu serumima za čišćenje i hidrataciju. Tretman je umirujući, osvježavajući, ne iritirajući i odmah djelotvoran.

LED maska daje potrebnu svjetlosnu energiju dermisu kako bi stimulirala proizvodnju stanica kolagena, limfni sustav i cirkulaciju krvi.
Maska sadrži 7 boja, svaka boja namjenjena je za različitu funkciju i određuje se prema potrebama kože klijenta.

Svjetlosna energija prenosi se u stanicu, ubrzavajući proces obnove i stimulira fibroblaste za proizvodnju kolagena, pomlađuje kožu, umiruje akne, ublažava pigmentacijske mrlje, zaglađuje bore i reducira sunčeve opekotine.

Radiofrekvencija lica je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože elektrodom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, cirkulacije, povećanja mišicnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Tretman radiofrekvencije lica se koristi za brzo i bezbolno pomlađivanje kože, a učinak je zatezanje opuštene kože, uklanjanje sivila i umora, smanjivanje bora te regeneracija tkiva i kože. Radiofrekvencijom se može utjecati i na smanjenje podbratka, podizanje očnih kapaka i smanjenje jastučića ispod očiju.

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. 

Dermapen sadrži 12 mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat.