[STUDENI] Ove jeseni sa Smart Travelom posjetite Festival čokolade u Opatiji u jednodnevnom izletu s uključenim autobusnim prijevozom i voditeljem putovanja!

24 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i odabrani datum.

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1) u 07:15h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 07.30h prema OPATIJI. Slijedi ugodna vožnja kroz zeleno srce Hrvatske koje u zimskim mjesecima izgleda posebno idilično - Gorskog Kotara, sve do omiljenog okupljališta austrougarske aristokracije, Opatije. 

Po dolasku u Opatiju, očekuje Vas šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije (ŠETALIŠTE SLAVNIH - LUNGOMARE - CRKVA SV. JAKOVA - UMJETNIČKI PAVILJON JURAJ ŠPORER - HOTEL KVARNER - VILLA ANGIOLINA), a ostatak dana je slobodan za uživanje u čaroliji Opatije i uživanje u čokoladnim delicijama. Preporučamo Vam posjet Kavani Continental i uživanje u njihovom čarobnom Choco svijetu, ali i u originalnim slasticama. Okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Slijedi ugodna vožnja prema Zagrebu, a planirani dolazak na mjesto polaska je u večernjim satima.