[18.-20.08.] 50% popusta za ULTRA LAST MINUTE vikend u Đurđevcu - 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe te uživanje u bazenu i saunama u Hotelu Picok 4* i bogati glazbeni program Summer Cock Fest!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite slobodno vrijeme za putovanje u Podravinu i upoznajte njezinu bogatu povijest, kulturu i prirodne ljepote... Kupon vrijedi isključivo za 18.08.-20.08.2023.

SUMMER COCK FEST program: 18.08. posjet koncerta Laure Kovačević „Ljubav pod zvijezdama” (početak u 20:30 u Atriju utvrdi Starog Grada) • 19.08. PEČENJAK PARTY u srednjovjekovnom selu uz utvrdu Stari grad od 20:00 (besplatni pečenjak uz nastup BAND MLADI), organizator TZ grada Đurđevca • 20.08. FLOW MY TEARS - koncert klasične glazbe, renesansna i barokna glazba izvođena na engleskim i francuskim dvorovima (početak u 20:30 u amfiteatru Park šume Borik), u slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Muzeju Grada Đurđevca.

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i korištenje hotelskog bazena te finska i infracrvene saune!

EXTRA pogodnosti - 15% popusta na ostale wellness usluge i usluge SPA centra (kontaktirati na 048/672-253 i rezervirati željeni termin) i 10% popusta na a la carte ponudu hotelskog restorana Đurđevačka Iža!

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

U cijenu uključene 2 ulaznice za Muzej Grada Đurđevca!

Smješten u srednjovjekovnoj utvrdi, Muzej Grada Đurđevca svoje djelovanje baštini na galerijskoj djelatnosti. Cjelokupni muzejsko-galerijski fundus temelji se na donacijama. U fundusu muzeja postoji više zbirki. Prvo formirana zbirka je likovna zbirka, tzv. Zavičajni fundus, od kojih najvrjedniji dio čine djela doajena hrvatske naive Ivana Generalića, Ivana Lackovića Croate, Mije Kovačića, Ivana Večenaja. Danas se u  Muzeju Grada Đurđevca uz stalni postav održavaju likovne, etnografske, dokumentarističke i druge vrste izložbi.