Nezaboravne sezonske radosti na Bjelolasici - 1, 2 ili 5 noćenja za 4 osobe ili 2 noćenja za 6 osoba u ekskluzivnim apartmanima Lara, već od samo 59 €...

4 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 59,00 €
444,54 kn
Uštedi još 3,00 €
22,60 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 3,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Odmor na svježem planinskom zraku, okruženi prirodom, blizu nacionalnih parkova i planinarskih staza... Kupon za ponudu vrijedi do 30.10.2023.

Apartmani Lara

Sadržaji: Wi-Fi, TV, grijanje,grijanje na peć na drva ili kamin na drva, unutarnji kamin, besplatan parking u sklopu smještaja, kuhinjski prostor, spavaća soba i kupaonica, sušilo za kosu, posteljina.

Ukoliko ste željni akcije Bjelolasica Vam nudi rafting na brzim rijekama, brdski bicikl po divljim šumskim stazama ili planinarenje idiličnim krajolicima, terensko jahanje i lovni turizam.

Bjelolasica kao najviša planina Gorskog kotara, nalazi se unutar gorja Velika Kapela, s vrhom Kula i planinom Klek, kao i strogim prirodnim rezervatima: Bijele stijene i Samarske stijene.

Bjelolasica je dobila ime po uskome svijetlom hrptu koji se ističe iznad šumskog pojasa osobito kad je pod snijegom. Ski-centar Bjelolasica je idealno mjesto za odmor, skijanje, bordanje i sport tijekom cijele godine u prekrasnom prirodnom okruženju Gorskog kotara.