[25.-27.08.] ULTRA LAST MINUTE obiteljski vikend u Đurđevcu - 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe i uživanje u bazenu i saunama u Hotelu Picok 4* te bogati zabavno-glazbeni program!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 7 godina GRATIS boravak! Iskoristite slobodno vrijeme za obiteljsko putovanje u Podravinu i upoznajte njezinu bogatu povijest, kulturu i prirodne ljepote... Kupon vrijedi isključivo za 25.08.-27.08.2023.

PROGAM: 25.08. koncert Lu Jakelić (početak u 20:30h, utvrda Stari Grad) • 26.08. BARTOLOVO od 17:00h u Vinariji Megec (tradicionalno postavljanje „klopoca” uz prigodnu eco-gastronomsku ponudu i TAMBURAŠKU glazbu) • 26.08. koncert PRAVILA IGRE u 20:30h ispred utvrde Stari Grad • 27.08. mogućnost kasnog check-outa do 15:00h; za obitelji s djecom u ponudi i kompletni nedjeljni ručak za samo 13EUR po osobi i 7EUR za dijete + Obiteljski dan od 17:00h (poludnevno druženje uz besplatne napuhance, koncert, nagradne obiteljske igre i animiranu kino projekciju)

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i korištenje hotelskog bazena te finske i infracrvene saune!

EXTRA pogodnosti - 15% popusta na ostale wellness usluge i usluge SPA centra (kontaktirati na 048/672-253 i rezervirati željeni termin) i 10% popusta na a la carte ponudu hotelskog restorana Đurđevačka Iža!

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.