[01.-03.09.] ULTRA LAST MINUTE vikend u Đurđevcu - 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe i uživanje u bazenu i saunama u Hotelu Picok 4* te bogati sportsko-zabavni program!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 7 godina GRATIS boravak! Iskoristite slobodno vrijeme za putovanje u Podravinu i dozu smijeha, glazbe i adrenalina! Kupon vrijedi isključivo za 01.09.-03.09.2023.

PROGRAM: 01.09. RIBIČKA NOĆ od 19:00h na jezeru Separacija (degustacija pečene ribe uz TAMBURAŠKU glazbu) • 02.09. ADVENTURE DAY, park šuma Borik (promocija airsofta, paraglidinga u tandemu i quad safarija; posebne cijene za naše goste: airsoft i ručak za 20 eura za muškarce, besplatno za žene; vožnja paraglidingom u tandemu za 30 eura, vožnja quadom po quad stazi za 15 eura, uz prethodnu najavu na recepciji do 01.09. do 20:00h) • 02.09. VLATKO ŠTAMPAR od 20:00h, Dom Kulture (stand up comedy show)

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i korištenje hotelskog bazena te finske i infracrvene saune!

EXTRA pogodnosti - 15% popusta na ostale wellness usluge i usluge SPA centra (kontaktirati na 048/672-253 i rezervirati željeni termin) i 10% popusta na a la carte ponudu hotelskog restorana Đurđevačka Iža!

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.