Kupon vrijedi od 02.09. do 09.09.2023.

RESORT DALMACIJA smješten je uz samu plažu u mjestu Zaostrogu, 35 km južno od Makarske,  u pravcu Dubrovnika i prostire se na 14.000 m2. Okružen je netaknutom prirodom i borovom šumom. Smještaj je ugodan, jednostavan, sa šarmom nekadašnjih ljetovanja, a smještajni kapaciteti sastoje se od paviljona, bungalova i camping mjesta.

 

Resort nudi luksuz današnjeg vremena, miris iskonske Dalmacije, boravak u okruženju borova i maslina, kupanje u čistom moru, šetnje po čistom zraku, koji dolinom Neretve lagano struji s planinskih vrhova Dinarida prema Hvarskom kanalu, otklanjajući sparinu i otkrivajući zvjezdano nebo u večernjim satima. 

Resort Dalmacija ima bungalove (u svakom bungalovu se nalazi dupli krevet za roditelje s mogućnošću rastavljanja i jedan krevet na kat za djecu, hladnjak, TV, klima uređaj, kupaonica) te sobe i paviljone (svaka soba standardno opremljena, funkcionalnim namještajem, hladnjakom, TV-om, klima uređajem te kupaonicama).

Resort nudi gostima doručak je od 8 do 10h i večeru u aranžmanu polupansiona od 18 do 20h. Restoran je uz samu šetnicu, s natkrivenom terasom i dijelom otvorene terase, tako da gostima može ponuditi svjež ugođaj od izlaska do zalaska sunca, kao i ambijent zvjezdanog neba uz svijeće i večernji šum mora.  

Zaostrog je turističko naselje na Makarskoj rivijeri udaljeno od Makarske oko 35 km. Prvi se put u pisanim spomenicima spominje 1494.g., ali se život na tim prostorima odvijao i u dalekoj pretpovijesti, o čemu svjedoči i granitni ručni žrvanj iz mlađeg kamenog doba, pronađen na Viteru, brdu iznad Zaostroga 1953.g. Zaostrog su nastanjivali stari Iliri, što potvrđuju brojne nekropole (gomile).